Андрій Кожем’якін: Час розпочинати зміни в інтересах людей - «Происшествия» » «Новости Дня»
Сильва
Опубликовано: 15:21, 23 апреля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Андрій Кожем’якін: Час розпочинати зміни в інтересах людей - «Происшествия»

«Батьківщина» виступає за ефективні, а не хаотичні та поверхневі зміни в країні. І це залежить від новообраного президента та парламенту. Про це заявив з парламентської трибуни заступник Голови...
Андрій Кожем’якін: Час розпочинати зміни в інтересах людей - «Происшествия»
Андрій Кожем’якін: Час розпочинати зміни в інтересах людей - «Происшествия»

«Батьківщина» виступає за ефективні, а не хаотичні та поверхневі зміни в країні. І це залежить від новообраного президента та парламенту.


Про це заявив з парламентської трибуни заступник Голови партії, народний депутат Андрій Кожем'якін.


«Українці обрали зміни - і це головний висновок. Тепер від нового президента і від нас з вами залежить, чи будуть ці зміни хаотичними і поверхневими, чи будуть ефективними, чи виправдають очікування людей і додадуть впевненості у майбутньому», - сказав парламентар.


На його переконання, першочергово треба виконати вимоги закону, згідно з яким жодні виплати не можуть бути нижчими за прожитковий мінімум. За ним, як відомо, мінімальна пенсія має становити не менше 4 тисячі 425 грн, нагадав він.


«Люди недоотримують і цих грошей. Це наслідок корупційної кругової поруки, яка дозволяє посадовцям уникати відповідальності. Звільнення від корупції починається з рівності всіх перед законом і невідворотністю покарання для всіх», - наголосив Андрій Кожем'якін.


Депутат переконаний: саме зараз є шанс безпосередньо Верховній Раді почати руйнувати систему кругової поруки і ефективно боротися з корупцією.


Представник «Батьківщини» також закликав ухвалити закони про імпічмент і тимчасові слідчі комісії.


Він зауважив, що два законопроекти - про Порядок імпічменту президенту України (№1097) та про ТСК і тимчасові спеціальні комісії (№1098), співавтором яких є лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, були зареєстровані ще 28 листопада 2014 року.


«Будь ласка, без багатослівних вигуків виносимо на розгляд парламенту, беремо ініціативу в свої руки і ухвалюємо ці законопроекти», - закликав парламентарів Андрій Кожем'якін.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» виступає за ефективні, а не хаотичні та поверхневі зміни в країні. І це залежить від новообраного президента та парламенту. Про це заявив з парламентської трибуни заступник Голови партії, народний депутат Андрій Кожем'якін. «Українці обрали зміни - і це головний висновок. Тепер від нового президента і від нас з вами залежить, чи будуть ці зміни хаотичними і поверхневими, чи будуть ефективними, чи виправдають очікування людей і додадуть впевненості у майбутньому», - сказав парламентар. На його переконання, першочергово треба виконати вимоги закону, згідно з яким жодні виплати не можуть бути нижчими за прожитковий мінімум. За ним, як відомо, мінімальна пенсія має становити не менше 4 тисячі 425 грн, нагадав він. «Люди недоотримують і цих грошей. Це наслідок корупційної кругової поруки, яка дозволяє посадовцям уникати відповідальності. Звільнення від корупції починається з рівності всіх перед законом і невідворотністю покарання для всіх», - наголосив Андрій Кожем'якін. Депутат переконаний: саме зараз є шанс безпосередньо Верховній Раді почати руйнувати систему кругової поруки і ефективно боротися з корупцією. Представник «Батьківщини» також закликав ухвалити закони про імпічмент і тимчасові слідчі комісії. Він зауважив, що два законопроекти - про Порядок імпічменту президенту України (№1097) та про ТСК і тимчасові спеціальні комісії (№1098), співавтором яких є лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, були зареєстровані ще 28 листопада 2014 року. «Будь ласка, без багатослівних вигуків виносимо на розгляд парламенту, беремо ініціативу в свої руки і ухвалюємо ці законопроекти», - закликав парламентарів Андрій Кожем'якін. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика