Експерт: Росія зачаїлася - «Автоновости» » «Новости Дня»
Ника
Опубликовано: 21:22, 23 апреля 2019
Украина / Авто

Експерт: Росія зачаїлася - «Автоновости»

Відкинемо пропагандистську гру Росії з «підтримкою» Зеленського під час виборів. Російська пропаганда, як і російські бунти «бессмысленная и беспощадная». Тільки її творці до пуття розуміють, що хочуть досягнути,...
Експерт: Росія зачаїлася - «Автоновости»
Експерт: Росія зачаїлася - «Автоновости»

Відкинемо пропагандистську гру Росії з «підтримкою» Зеленського під час виборів. Російська пропаганда, як і російські бунти «бессмысленная и беспощадная». Тільки її творці до пуття розуміють, що хочуть досягнути, витягуючи зі склепа якийсь черговий імперський чи радянський штамп чи скелет Януковича.


Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив дипломат, керівник «Майдану закордонних справ» Богдан Яременко.


Позиція офіційної Росії зараз прочитується нескладно: Україні передали полум'яний «привіт» з введенням 1 червня заборони на поставку нафти, нафтопродуктів і вугілля. Другий мессидж - почергове то натягування, то відпускання повідка «повстанцям» на Донбасі - відповідно - то згасання та посилення напруги на лінії фронту на тлі постійних «розмусолювань» теми про паспортизацію російськими документами мешканців тимчасово окупованих територій на Донбасі.


Прочитати ці «послання» неважко: Володимир Олександрович, Ви хотіли домовлятися, то приходьте і щось попросіть, але щоб Вам не було боляче - краще просто запитайте, що ми від Вас хочемо. І буде усім щастя.


Енергії така «політика» забирає небагато, тим більше, що натруджені «геополітичними здобутками» руки зараз зосереджено вовтузяться в Бєларусі, готують серію масштабних військових навчань, не виключено, що із застосуванням ядерної зброї.


Санкції щоправда сильно муляють і відволікають, як кістка в горлі, - ніби і несмертельно, але дуже незручно.


Тому ситуація нагадує дитячу гру «хто перший кліпне» або дорослий спосіб торгівлі - «хто перший назве ціну, той і програв».


Росія вважає, що не може дозволити собі проявити слабість і почати торгуватися - бо це примусить світ і Україну сумніватися, що вона веде ці переговори з позиції сильної сторони (сильні не просять, а беруть).


Будь-яка ціна, яку назве новий Президент України, якою б високою вона йому не здавалась, виявиться лише початковою у переговорах.


За цих обставин єдиний спосіб маневрувати - це міжнародне посередництво, яке щоправда теж не завжди дається безоплатно.


З іншого боку Захід, здається, вивчив уроки минулого, коли кинуті напризволяще українські лідери дуже швидко перетворювались на корм для «зростаючого російського організму», відкинули невдалу пропагандистську вигадку Порошенка про проросійськість Зеленського, і не вагаючись простягнули новому президенту руку.



Вечірні Вісті


...

Відкинемо пропагандистську гру Росії з «підтримкою» Зеленського під час виборів. Російська пропаганда, як і російські бунти «бессмысленная и беспощадная». Тільки її творці до пуття розуміють, що хочуть досягнути, витягуючи зі склепа якийсь черговий імперський чи радянський штамп чи скелет Януковича. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив дипломат, керівник «Майдану закордонних справ» Богдан Яременко. Позиція офіційної Росії зараз прочитується нескладно: Україні передали полум'яний «привіт» з введенням 1 червня заборони на поставку нафти, нафтопродуктів і вугілля. Другий мессидж - почергове то натягування, то відпускання повідка «повстанцям» на Донбасі - відповідно - то згасання та посилення напруги на лінії фронту на тлі постійних «розмусолювань» теми про паспортизацію російськими документами мешканців тимчасово окупованих територій на Донбасі. Прочитати ці «послання» неважко: Володимир Олександрович, Ви хотіли домовлятися, то приходьте і щось попросіть, але щоб Вам не було боляче - краще просто запитайте, що ми від Вас хочемо. І буде усім щастя. Енергії така «політика» забирає небагато, тим більше, що натруджені «геополітичними здобутками» руки зараз зосереджено вовтузяться в Бєларусі, готують серію масштабних військових навчань, не виключено, що із застосуванням ядерної зброї. Санкції щоправда сильно муляють і відволікають, як кістка в горлі, - ніби і несмертельно, але дуже незручно. Тому ситуація нагадує дитячу гру «хто перший кліпне» або дорослий спосіб торгівлі - «хто перший назве ціну, той і програв». Росія вважає, що не може дозволити собі проявити слабість і почати торгуватися - бо це примусить світ і Україну сумніватися, що вона веде ці переговори з позиції сильної сторони (сильні не просять, а беруть). Будь-яка ціна, яку назве новий Президент України, якою б високою вона йому не здавалась, виявиться лише початковою у переговорах. За цих обставин єдиний спосіб маневрувати - це міжнародне посередництво, яке щоправда теж не завжди дається безоплатно. З іншого боку Захід, здається, вивчив уроки минулого, коли кинуті напризволяще українські лідери дуже швидко перетворювались на корм для «зростаючого російського організму», відкинули невдалу пропагандистську вигадку Порошенка про проросійськість Зеленського, і не вагаючись простягнули новому президенту руку. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика