Іван Крулько: «Батьківщина» послідовно підтримує євроатлантичну інтеграцію - «Автоновости» » «Новости Дня»
Адам
Опубликовано: 15:42, 25 апреля 2019
Украина / Авто

Іван Крулько: «Батьківщина» послідовно підтримує євроатлантичну інтеграцію - «Автоновости»

«Батьківщина» підтримала постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Києві з 22 по 25 травня 2020 року. Як...
Іван Крулько: «Батьківщина» послідовно підтримує євроатлантичну інтеграцію - «Автоновости»
Іван Крулько: «Батьківщина» послідовно підтримує євроатлантичну інтеграцію - «Автоновости»

«Батьківщина» підтримала постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Києві з 22 по 25 травня 2020 року.


Як зазначив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час розгляду відповідного проекту постанови №10091 у сесійній залі, це рішення демонструє послідовний рух України до свого цивілізаційного вибору - курсу на ЄС та НАТО.


За його словами, це дасть змогу продовжити євроатлантичний курс вже новому парламенту.


«Вступ України до НАТО є важливим. Лише забезпечивши власну безпеку, маючи сильних стратегічних партнерів і будучи у блоці цивілізованих країн, які підтримують мир і колективну безпеку, Україна зможе вийти переможцем у цій війні, яку розв'язала РФ на нашій території, окупувавши Крим та частину Донбасу. Маючи таких партнерів як організація Північноатлантичного договору, ми зможемо повернути території, людей і найголовніше мир в Україну», - резюмував Іван Крулько.


Політик також наголосив на тому, що «Батьківщина» послідовно підтримує євроатлантичну інтеграцію.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» підтримала постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору в Києві з 22 по 25 травня 2020 року. Як зазначив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час розгляду відповідного проекту постанови №10091 у сесійній залі, це рішення демонструє послідовний рух України до свого цивілізаційного вибору - курсу на ЄС та НАТО. За його словами, це дасть змогу продовжити євроатлантичний курс вже новому парламенту. «Вступ України до НАТО є важливим. Лише забезпечивши власну безпеку, маючи сильних стратегічних партнерів і будучи у блоці цивілізованих країн, які підтримують мир і колективну безпеку, Україна зможе вийти переможцем у цій війні, яку розв'язала РФ на нашій території, окупувавши Крим та частину Донбасу. Маючи таких партнерів як організація Північноатлантичного договору, ми зможемо повернути території, людей і найголовніше мир в Україну», - резюмував Іван Крулько. Політик також наголосив на тому, що «Батьківщина» послідовно підтримує євроатлантичну інтеграцію. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика