Синоптик розказала, якою буде погода в День пам'яті й примирення - «Происшествия» » «Новости Дня»
Эрнест
Опубликовано: 21:22, 07 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Синоптик розказала, якою буде погода в День пам'яті й примирення - «Происшествия»

Вже завтра у західних областях України, включно з Карпатами, потепліє, опади припиняться. Звичайно, так просто така насиченість вологою не відступить - десь невеликі опади можливі, але слабкі та місцями. Температура...
Синоптик розказала, якою буде погода в День пам'яті й примирення - «Происшествия»
Синоптик розказала, якою буде погода в День пам'яті й примирення - «Происшествия»

Вже завтра у західних областях України, включно з Карпатами, потепліє, опади припиняться. Звичайно, так просто така насиченість вологою не відступить - десь невеликі опади можливі, але слабкі та місцями. Температура повітря у західних областях 8-го травня, хоча й трохи, але підвищиться, вдень до +11+14 градусів. Проте найближчої ночі можливі заморозки 0-3 градуси!


Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко.
На Півночі та у більшості центральних областей України, навпаки, відчутно похолодає. Протягом дня очікується +9+12 градусів. Хіба що Дніпро та його райони ще затримаються у теплому повітря, до +16+20 градусів.
Із північних областей: на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині завтра буде без істотних опадів, на Сумщині - грозові дощі.
У центральних областях - місцями дощі, на Дніпропетровщині погримлять грози.
Важливий нюанс - завтра на Півночі та в Центрі ймовірний сильний вітер.
У південній частині дощі чергуватимуться із сонячними проясненнями. Вітряно. Температура буде з фортелями - на Одещині та в Криму +10+15 градусів, на Миколаївщині та Херсонщині +12+17 градусів, на Запоріжжі до +20+23 градусів.
Схід України завтра отримає своє порцію дощів (карта) - туди зібрався атмосферний фронт. Тому 8 травня у східних областях пройдуть дощі, прогримлять грози. Температура повітря досягне протягом дня +19+24 градусів.
8-го травня, у День пам'яті та примирення, у столиці похолодає, вдень температура повітря не перевищить +12 градусів. Завтра вранці вологі хмари можуть ще закривати київське небо, проте все ж середа передбачається без опадів, переважно сухою.




Вечірні Вісті


...

Вже завтра у західних областях України, включно з Карпатами, потепліє, опади припиняться. Звичайно, так просто така насиченість вологою не відступить - десь невеликі опади можливі, але слабкі та місцями. Температура повітря у західних областях 8-го травня, хоча й трохи, але підвищиться, вдень до 11 14 градусів. Проте найближчої ночі можливі заморозки 0-3 градуси! Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомила головний синоптик Opogode Наталка Діденко. На Півночі та у більшості центральних областей України, навпаки, відчутно похолодає. Протягом дня очікується 9 12 градусів. Хіба що Дніпро та його райони ще затримаються у теплому повітря, до 16 20 градусів. Із північних областей: на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині завтра буде без істотних опадів, на Сумщині - грозові дощі. У центральних областях - місцями дощі, на Дніпропетровщині погримлять грози. Важливий нюанс - завтра на Півночі та в Центрі ймовірний сильний вітер. У південній частині дощі чергуватимуться із сонячними проясненнями. Вітряно. Температура буде з фортелями - на Одещині та в Криму 10 15 градусів, на Миколаївщині та Херсонщині 12 17 градусів, на Запоріжжі до 20 23 градусів. Схід України завтра отримає своє порцію дощів (карта) - туди зібрався атмосферний фронт. Тому 8 травня у східних областях пройдуть дощі, прогримлять грози. Температура повітря досягне протягом дня 19 24 градусів. 8-го травня, у День пам'яті та примирення, у столиці похолодає, вдень температура повітря не перевищить 12 градусів. Завтра вранці вологі хмари можуть ще закривати київське небо, проте все ж середа передбачається без опадів, переважно сухою. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика