Країні не потрібні сьогодні політичні протистояння, - Вадим Івченко - «Происшествия» » «Новости Дня»
Майя
Опубликовано: 15:23, 08 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Країні не потрібні сьогодні політичні протистояння, - Вадим Івченко - «Происшествия»

Україна сьогодні потребує єднання, а не роздмухування конфліктів між тими, хто святкує День Перемоги і тими, хто відзначає Дні скорботи. Про це зазначив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим...
Країні не потрібні сьогодні політичні протистояння, - Вадим Івченко - «Происшествия»
Країні не потрібні сьогодні політичні протистояння, - Вадим Івченко - «Происшествия»

Україна сьогодні потребує єднання, а не роздмухування конфліктів між тими, хто святкує День Перемоги і тими, хто відзначає Дні скорботи.


Про це зазначив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко в ефірі «5 каналу».


Політик закликав усі політичні сили та ЗМІ утриматись від політизації Дня пам'яті і Дня Перемоги над нацизмом і спроб використовувати вшанування як привід для протистояння в українському суспільстві.


«У ці урочисті та скорботні дні маємо пам'ятати про подвиг наших співвітчизників. Ми не маємо перетворювати вшанування на протистояння та непорозуміння між різними політичними силами та громадськими організаціями», - сказав він.


Вадим Івченко також висловив бажання, щоб Національна рада з питань телебачення та радіомовлення закликала ЗМІ убезпечити співгромадян від нападів ворожнечі та ненависті в своєму програмному наповненні.



ba.org.ua


...

Україна сьогодні потребує єднання, а не роздмухування конфліктів між тими, хто святкує День Перемоги і тими, хто відзначає Дні скорботи. Про це зазначив народний депутат фракції «Батьківщина» Вадим Івченко в ефірі «5 каналу». Політик закликав усі політичні сили та ЗМІ утриматись від політизації Дня пам'яті і Дня Перемоги над нацизмом і спроб використовувати вшанування як привід для протистояння в українському суспільстві. «У ці урочисті та скорботні дні маємо пам'ятати про подвиг наших співвітчизників. Ми не маємо перетворювати вшанування на протистояння та непорозуміння між різними політичними силами та громадськими організаціями», - сказав він. Вадим Івченко також висловив бажання, щоб Національна рада з питань телебачення та радіомовлення закликала ЗМІ убезпечити співгромадян від нападів ворожнечі та ненависті в своєму програмному наповненні. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика