Юлія Тимошенко: Або парламент стане частиною змін, або не має права на життя - «Автоновости» » «Новости Дня»
Эмма
Опубликовано: 12:03, 14 мая 2019
Украина / Авто

Юлія Тимошенко: Або парламент стане частиною змін, або не має права на життя - «Автоновости»

Юлія Тимошенко закликала всі фракції розпочати консультації щодо створення нової коаліції у Верховній Раді, нового уряду та Національної комісії з розслідування корупції на найвищому рівні, починаючи від Порошенка...
Юлія Тимошенко: Або парламент стане частиною змін, або не має права на життя - «Автоновости»
Юлія Тимошенко: Або парламент стане частиною змін, або не має права на життя - «Автоновости»

Юлія Тимошенко закликала всі фракції розпочати консультації щодо створення нової коаліції у Верховній Раді, нового уряду та Національної комісії з розслідування корупції на найвищому рівні, починаючи від Порошенка та його оточення.


Про це лідер «Батьківщини» заявила під час виступу з парламентської трибуни.


За її словами, на президентських виборах Україна визначилась: 73% громадян жодного дня не хочуть більше терпіти те, що робили з країною та з людьми останні 5 років.


Зокрема, зауважила політик, відбулось падіння ВВП, падіння всіх соціальних показників, зростання тарифів на тепло і газ у 12 разів, руйнація економіки та середнього класу.


«Українці хочуть докорінних змін», - наголосила вона.




Саме тому, зазначила Голова партії, сьогодні перед парламентом стоять два виклики: визначити дату інавгурації та стати частиною змін та руху країни вперед.


«Чи буде парламент гирями на тих змінах, на які чекають люди, і далі проводитиме лобістські закони, чи стане поряд із новообраним президентом, щоб змінити уряд на базі нової коаліції і створити план змін, які потрібно негайно проводити в країні», - зазначила політик.



ba.org.ua


...

Юлія Тимошенко закликала всі фракції розпочати консультації щодо створення нової коаліції у Верховній Раді, нового уряду та Національної комісії з розслідування корупції на найвищому рівні, починаючи від Порошенка та його оточення. Про це лідер «Батьківщини» заявила під час виступу з парламентської трибуни. За її словами, на президентських виборах Україна визначилась: 73% громадян жодного дня не хочуть більше терпіти те, що робили з країною та з людьми останні 5 років. Зокрема, зауважила політик, відбулось падіння ВВП, падіння всіх соціальних показників, зростання тарифів на тепло і газ у 12 разів, руйнація економіки та середнього класу. «Українці хочуть докорінних змін», - наголосила вона. Саме тому, зазначила Голова партії, сьогодні перед парламентом стоять два виклики: визначити дату інавгурації та стати частиною змін та руху країни вперед. «Чи буде парламент гирями на тих змінах, на які чекають люди, і далі проводитиме лобістські закони, чи стане поряд із новообраним президентом, щоб змінити уряд на базі нової коаліції і створити план змін, які потрібно негайно проводити в країні», - зазначила політик. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика