Юлія Тимошенко: «Батьківщина» і надалі боротиметься за справжні зміни, на які чекають люди - «Происшествия» » «Новости Дня»
Brickman
Опубликовано: 20:03, 22 мая 2019
Украина / Происшествия и криминал

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» і надалі боротиметься за справжні зміни, на які чекають люди - «Происшествия»

Парламент, на жаль, провалив новий виборчий закон, який докорінно мав змінити корумповану прогнилу систему обрання народних депутатів. Про це Юлія Тимошенко сказала у своєму відеозверненні на особистій сторінці у Facebook за підсумками позачергового засідання Верховної Ради, повідомляє ba.org.ua. «Учора, обговорюючи з президентом розпуск парламенту, який наша команда підтримує цілком, ми домовились: президент внесе новий закон про вибори народних депутатів, у якому не буде корупції, роздачі грошей і, по суті, приведення олігархічних
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» і надалі боротиметься за справжні зміни, на які чекають люди - «Происшествия»
Юлія Тимошенко: «Батьківщина» і надалі боротиметься за справжні зміни, на які чекають люди - «Происшествия»

Парламент, на жаль, провалив новий виборчий закон, який докорінно мав змінити корумповану прогнилу систему обрання народних депутатів.


Про це Юлія Тимошенко сказала у своєму відеозверненні на особистій сторінці у Facebook за підсумками позачергового засідання Верховної Ради, повідомляє ba.org.ua.


«Учора, обговорюючи з президентом розпуск парламенту, який наша команда підтримує цілком, ми домовились: президент внесе новий закон про вибори народних депутатів, у якому не буде корупції, роздачі грошей і, по суті, приведення олігархічних кланів до Ради», - розповіла Голова партії.


Проте, зауважила Юлія Тимошенко, сьогодні абсолютна більшість своїм голосуванням продемонструвала, що не хоче змін.


«Вони хочуть зберегти стару виборчу систему, де за гроші можуть знову приходити в парламент на мажоритарних округах і далі використовувати його для свого збагачення», - наголосила вона.


Лідер «Батьківщини» також додала: лише 92 депутати, серед яких депутати її фракції, показали, що вони прагнуть змін і хочуть нової якості Верховної Ради, підтримавши новий закон: «Уважно придивіться, хто і як проголосував сьогодні за новий виборчий закон, і зробіть правильні висновки».


Юлія Тимошенко наголосила на тому, що її команда й далі боротиметься за справжні зміни.


«Якщо далі ми голосуватимемо за гроші, то жодних змін, на які люди розраховують після президентських виборів, не буде», - попередила вона.





...

Парламент, на жаль, провалив новий виборчий закон, який докорінно мав змінити корумповану прогнилу систему обрання народних депутатів. Про це Юлія Тимошенко сказала у своєму відеозверненні на особистій сторінці у Facebook за підсумками позачергового засідання Верховної Ради, повідомляє ba.org.ua. «Учора, обговорюючи з президентом розпуск парламенту, який наша команда підтримує цілком, ми домовились: президент внесе новий закон про вибори народних депутатів, у якому не буде корупції, роздачі грошей і, по суті, приведення олігархічних кланів до Ради», - розповіла Голова партії. Проте, зауважила Юлія Тимошенко, сьогодні абсолютна більшість своїм голосуванням продемонструвала, що не хоче змін. «Вони хочуть зберегти стару виборчу систему, де за гроші можуть знову приходити в парламент на мажоритарних округах і далі використовувати його для свого збагачення», - наголосила вона. Лідер «Батьківщини» також додала: лише 92 депутати, серед яких депутати її фракції, показали, що вони прагнуть змін і хочуть нової якості Верховної Ради, підтримавши новий закон: «Уважно придивіться, хто і як проголосував сьогодні за новий виборчий закон, і зробіть правильні висновки». Юлія Тимошенко наголосила на тому, що її команда й далі боротиметься за справжні зміни. «Якщо далі ми голосуватимемо за гроші, то жодних змін, на які люди розраховують після президентських виборів, не буде», - попередила вона. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика