Рейтингове поглинання - «Экономика» » «Новости Дня»
Farrell
Опубликовано: 12:08, 04 июня 2019
Украина / Экономика / Финансы

Рейтингове поглинання - «Экономика»

Рейтинг кремлівського карлика неухильно падає, раз у раз пробиваючи історичне «дно». І не лише через запроваджену пенсійну реформу й щорічне зниження доходів громадян. Росіяни все більше незадоволені діями влади...
Рейтингове поглинання - «Экономика»
Рейтингове поглинання - «Экономика»

Рейтинг кремлівського карлика неухильно падає, раз у раз пробиваючи історичне «дно». І не лише через запроваджену пенсійну реформу й щорічне зниження доходів громадян. Росіяни все більше незадоволені діями влади - від підвищення пенсійного віку до згортання свобод.


Але добробут власних громадян Путіна не турбує й «соціалкою» він займатися не хоче. Натомість, щоб заткнути рота «холопам», він грається на зовнішньополітичному полі. В Україні й Сирії, де йому дали жорстку відсіч, лаври отримати не вдається. Тому, ймовірно, наступною стане Білорусь. Й захоплювати її будуть не військовим, а, так би мовити, «мирним» шляхом.


Створення так званої Союзної держави РФ і Білорусі дозволить Путіну й надалі сидіти на троні й керувати вже двома державами зі спільним економічним і політичним середовищем.


Те, як Лукашенко ще донедавна опирався фактичній втраті незалежності, можна вважати фарсом. Адже він особисто 20 років тому запропонував укласти Договір про створення Союзної держави. Тож збереженням незалежності Білорусі Лукашенко не переймався. Ба більше, за його наказом ГТС республіки було продано Росії та саме з його «легкої руки» кількість російських військ на території країни було збільшено в рази. За це білоруський диктатор просив різноманітні дотації та газ за пільговою ціною. Вже в 1999 році було підписано Договір про створення Союзної держави і ухвалено Програму дій з реалізації його положень. У 2000-му документ був ратифікований і набрав чинності. Тепер ми спостерігаємо вирішальну стадію поглинання Білорусі Росією.


Так, минулого тижня в столиці Казахстану Путін зустрівся з Лукашенком, після чого «головні вуса» РФ повідомили, що президенти Білорусі й РФ доручили своїм урядам «опрацювати питання розвитку інтеграції в рамках Союзної держави». Звірка зустрічних планів дій із ключових напрямків має відбутися до 21 червня, після чого до справи долучаться глави країн. Тобто не виключено, що вже після 22 червня, під час вшанування жертв Другої світової війни, Білорусь втратить свою незалежність.


Безумовно, її інкорпорація дозволить Путіну знову підняти свій рейтинг і залишитися при владі після 2024 року вже в якості очільника Союзної держави. Звісно, Лукашенко не хоче втрачати статус президента й намагатиметься його зберегти. Проте як би білоруський диктатор не називався, факт залишиться фактом - справжньої незалежності багатостраждальної країни як не було, так і не буде.


Зараз путінські підспівувачі на кшталт Валентини Матвієнко ллють єлей про братерство й узи духовної гравітації двох народів, бажаючи заколисати білорусів цією брехнею й якнайшвидше зробити з країни економічний придаток РФ. На щастя, не всі білоруси в це вірять: опозиційні депутати ініціюють вихід республіки із Союзної держави, створивши відповідну петицію. Але чи дослухаються до них, велике питання...


Олена САФОНОВА


Вечірні Вісті



...

Рейтинг кремлівського карлика неухильно падає, раз у раз пробиваючи історичне «дно». І не лише через запроваджену пенсійну реформу й щорічне зниження доходів громадян. Росіяни все більше незадоволені діями влади - від підвищення пенсійного віку до згортання свобод. Але добробут власних громадян Путіна не турбує й «соціалкою» він займатися не хоче. Натомість, щоб заткнути рота «холопам», він грається на зовнішньополітичному полі. В Україні й Сирії, де йому дали жорстку відсіч, лаври отримати не вдається. Тому, ймовірно, наступною стане Білорусь. Й захоплювати її будуть не військовим, а, так би мовити, «мирним» шляхом. Створення так званої Союзної держави РФ і Білорусі дозволить Путіну й надалі сидіти на троні й керувати вже двома державами зі спільним економічним і політичним середовищем. Те, як Лукашенко ще донедавна опирався фактичній втраті незалежності, можна вважати фарсом. Адже він особисто 20 років тому запропонував укласти Договір про створення Союзної держави. Тож збереженням незалежності Білорусі Лукашенко не переймався. Ба більше, за його наказом ГТС республіки було продано Росії та саме з його «легкої руки» кількість російських військ на території країни було збільшено в рази. За це білоруський диктатор просив різноманітні дотації та газ за пільговою ціною. Вже в 1999 році було підписано Договір про створення Союзної держави і ухвалено Програму дій з реалізації його положень. У 2000-му документ був ратифікований і набрав чинності. Тепер ми спостерігаємо вирішальну стадію поглинання Білорусі Росією. Так, минулого тижня в столиці Казахстану Путін зустрівся з Лукашенком, після чого «головні вуса» РФ повідомили, що президенти Білорусі й РФ доручили своїм урядам «опрацювати питання розвитку інтеграції в рамках Союзної держави». Звірка зустрічних планів дій із ключових напрямків має відбутися до 21 червня, після чого до справи долучаться глави країн. Тобто не виключено, що вже після 22 червня, під час вшанування жертв Другої світової війни, Білорусь втратить свою незалежність. Безумовно, її інкорпорація дозволить Путіну знову підняти свій рейтинг і залишитися при владі після 2024 року вже в якості очільника Союзної держави. Звісно, Лукашенко не хоче втрачати статус президента й намагатиметься його зберегти. Проте як би білоруський диктатор не називався, факт залишиться фактом - справжньої незалежності багатостраждальної країни як не було, так і не буде. Зараз путінські підспівувачі на кшталт Валентини Матвієнко ллють єлей про братерство й узи духовної гравітації двох народів, бажаючи заколисати білорусів цією брехнею й якнайшвидше зробити з країни економічний придаток РФ. На щастя, не всі білоруси в це вірять: опозиційні депутати ініціюють вихід республіки із Союзної держави, створивши відповідну петицію. Але чи дослухаються до них, велике питання. Олена САФОНОВА Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика