Олексій Рябчин: Нам потрібна Нова Конституція як нова суспільна угода - «Экономика» » «Новости Дня»
Остап
Опубликовано: 16:09, 13 июня 2019
Украина / Экономика / Финансы

Олексій Рябчин: Нам потрібна Нова Конституція як нова суспільна угода - «Экономика»

Народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин наголошує на необхідності обговорення Нової Конституції України як нового суспільного договору. Про це він зазначив під час включення в ефірі телеканалу «Наш». Представник політичної партії Юлії Тимошенко пояснив, що наразі законодавство України не повністю відображає Конституцію України. Так, наголошує політик, механізми реалізації конституційних повноважень громадян не реалізовані. «Наприклад, ми тільки два тижні тому ухвалили закон про ТСК, який був в Конституції 1996 року. А
Олексій Рябчин: Нам потрібна Нова Конституція як нова суспільна угода - «Экономика»
Олексій Рябчин: Нам потрібна Нова Конституція як нова суспільна угода - «Экономика»

Народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин наголошує на необхідності обговорення Нової Конституції України як нового суспільного договору.


Про це він зазначив під час включення в ефірі телеканалу «Наш».


Представник політичної партії Юлії Тимошенко пояснив, що наразі законодавство України не повністю відображає Конституцію України. Так, наголошує політик, механізми реалізації конституційних повноважень громадян не реалізовані.


«Наприклад, ми тільки два тижні тому ухвалили закон про ТСК, який був в Конституції 1996 року. А механізми реалізації прописані лише зараз. Саме тому треба ухвалити Нову Конституцію та захистити права громадян», - зауважив представник «Батьківщини».


Олексій Рябчин також вважає, що в чинному Основному законі закладений великий конфлікт між гілками влади: президент - парламент - уряд.


Парламентарій нагадав, що команда Юлії Тимошенко вже давно займається питанням щодо Нової Конституції - суспільної угоди між громадянами: проводяться обговорення, збираються експерти на платформах.


ba.org.ua



...

Народний депутат від «Батьківщини» Олексій Рябчин наголошує на необхідності обговорення Нової Конституції України як нового суспільного договору. Про це він зазначив під час включення в ефірі телеканалу «Наш». Представник політичної партії Юлії Тимошенко пояснив, що наразі законодавство України не повністю відображає Конституцію України. Так, наголошує політик, механізми реалізації конституційних повноважень громадян не реалізовані. «Наприклад, ми тільки два тижні тому ухвалили закон про ТСК, який був в Конституції 1996 року. А механізми реалізації прописані лише зараз. Саме тому треба ухвалити Нову Конституцію та захистити права громадян», - зауважив представник «Батьківщини». Олексій Рябчин також вважає, що в чинному Основному законі закладений великий конфлікт між гілками влади: президент - парламент - уряд. Парламентарій нагадав, що команда Юлії Тимошенко вже давно займається питанням щодо Нової Конституції - суспільної угоди між громадянами: проводяться обговорення, збираються експерти на платформах. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика