Сергій Соболєв: Ухвалений Виборчий кодекс – це прорив для України - «Происшествия» » «Новости Дня»
Evans
Опубликовано: 16:53, 11 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Сергій Соболєв: Ухвалений Виборчий кодекс – це прорив для України - «Происшествия»

Ухвалений Виборчий кодекс дасть можливість запровадити в Україні регіональні списки та розвивати місцеві осередки політичних партій. Про це заявив у кулуарах парламенту...
Сергій Соболєв: Ухвалений Виборчий кодекс – це прорив для України - «Происшествия»
Сергій Соболєв: Ухвалений Виборчий кодекс – це прорив для України - «Происшествия»

Ухвалений Виборчий кодекс дасть можливість запровадити в Україні регіональні списки та розвивати місцеві осередки політичних партій.


Про це заявив у кулуарах парламенту перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв у кулуарах парламенту.


«Кодекс робить порив у декількох речах. Тепер у нас не просто відкриті списки, а і й відкриті регіоналі списки, коли виборець зможе голосувати і за політичну силу, і за найбільш популярних політиків у цьому регіоні», - пояснив політик.


Це означає: якщо є дуже популярна особа, виборець зможе переставляти кандидатів у списку до моменту голосування, додав парламентарій.


«Такого на виборах в Україні ніколи не було. Саме голоси виборців будуть надавати можливість, (коли на їхню думку є несправедливість) переміщати або догори, або вниз по списку», - додав Сергій Соболєв.


Також Виборчий кодекс врегулював питання реклами, звернув увагу представник «Батьківщини».


«Максимально зробили все, щоб це була не пряма нав'язлива реклама, а теледебати, можливість обговорення програм. Щоб виборець не просто сприймав обличчя чи гасла, а розумів, за які змісти голосувати», - підсумував Сергій Соболєв.


На запитання журналістів, чому так довго тривало голосування за Виборчий кодекс, заступник Голови фракції зазначив, що «як завжди, голоси зникали у колишній коаліції».


ba.org.ua


...

Ухвалений Виборчий кодекс дасть можливість запровадити в Україні регіональні списки та розвивати місцеві осередки політичних партій. Про це заявив у кулуарах парламенту перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв у кулуарах парламенту. «Кодекс робить порив у декількох речах. Тепер у нас не просто відкриті списки, а і й відкриті регіоналі списки, коли виборець зможе голосувати і за політичну силу, і за найбільш популярних політиків у цьому регіоні», - пояснив політик. Це означає: якщо є дуже популярна особа, виборець зможе переставляти кандидатів у списку до моменту голосування, додав парламентарій. «Такого на виборах в Україні ніколи не було. Саме голоси виборців будуть надавати можливість, (коли на їхню думку є несправедливість) переміщати або догори, або вниз по списку», - додав Сергій Соболєв. Також Виборчий кодекс врегулював питання реклами, звернув увагу представник «Батьківщини». «Максимально зробили все, щоб це була не пряма нав'язлива реклама, а теледебати, можливість обговорення програм. Щоб виборець не просто сприймав обличчя чи гасла, а розумів, за які змісти голосувати», - підсумував Сергій Соболєв. На запитання журналістів, чому так довго тривало голосування за Виборчий кодекс, заступник Голови фракції зазначив, що «як завжди, голоси зникали у колишній коаліції». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика