Сергій Власенко: Ми продовжуємо жити в президентській республіці - «Происшествия» » «Новости Дня»
Владислава
Опубликовано: 12:06, 24 июля 2019
Украина / Происшествия и криминал

Сергій Власенко: Ми продовжуємо жити в президентській республіці - «Происшествия»

За часи правління Петра Порошенка Україна фактично стала президентською республікою, і ця традиція зберігатиметься надалі. Про це заявив заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко в ефірі...
Сергій Власенко: Ми продовжуємо жити в президентській республіці - «Происшествия»
Сергій Власенко: Ми продовжуємо жити в президентській республіці - «Происшествия»

За часи правління Петра Порошенка Україна фактично стала президентською республікою, і ця традиція зберігатиметься надалі.


Про це заявив заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко в ефірі ток шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна».


«Давайте скажемо чесно: з моменту першого засідання нового парламенту ми будемо продовжувати жити в президентській республіці. На жаль, ми не жили в парламентсько-президентській республіці під час правління Порошенка, бо в руках президента була сконцентрована вся влада і всі впливи», - сказав він.


За словами Власенка, ця традиція продовжилася, і вирішальний вплив - надалі у президента.


«Президент буде пропонувати прем'єр-міністра, буде визначати, хто з ним в коаліції, а хто ні. І це ознака президентської форми правління», - наголосив політик.


Заступник голови партії нагадав, що «Батьківщина» відкрита для співпраці, але є ідеологічні засадничі речі, так звані «червоні лінії», через які політична сила не переступить.


«Для нас такими речами є питання продажу сільськогосподарської землі. Ми за те, щоб продовжити мораторій на продаж землі і створити нормальні умови для ринку землі і функціонування фермерства. Ми за зниження тарифів. Але, на жаль, команда президента не підтримує нас в цьому», - пояснив Власенко.


Також «Батьківщина» проти того, що попередня влада назвала медичною і пенсійною реформою, додав парламентар.


Сергій Власенко також звернув увагу, що згідно із статтею 83-ою Конституції України, фракція, яка має більшість в парламенті, має всі повноваження коаліції. І тепер відповідальність за державу нестиме президент та його політична сила.



ba.org.ua


...

За часи правління Петра Порошенка Україна фактично стала президентською республікою, і ця традиція зберігатиметься надалі. Про це заявив заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко в ефірі ток шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна». «Давайте скажемо чесно: з моменту першого засідання нового парламенту ми будемо продовжувати жити в президентській республіці. На жаль, ми не жили в парламентсько-президентській республіці під час правління Порошенка, бо в руках президента була сконцентрована вся влада і всі впливи», - сказав він. За словами Власенка, ця традиція продовжилася, і вирішальний вплив - надалі у президента. «Президент буде пропонувати прем'єр-міністра, буде визначати, хто з ним в коаліції, а хто ні. І це ознака президентської форми правління», - наголосив політик. Заступник голови партії нагадав, що «Батьківщина» відкрита для співпраці, але є ідеологічні засадничі речі, так звані «червоні лінії», через які політична сила не переступить. «Для нас такими речами є питання продажу сільськогосподарської землі. Ми за те, щоб продовжити мораторій на продаж землі і створити нормальні умови для ринку землі і функціонування фермерства. Ми за зниження тарифів. Але, на жаль, команда президента не підтримує нас в цьому», - пояснив Власенко. Також «Батьківщина» проти того, що попередня влада назвала медичною і пенсійною реформою, додав парламентар. Сергій Власенко також звернув увагу, що згідно із статтею 83-ою Конституції України, фракція, яка має більшість в парламенті, має всі повноваження коаліції. І тепер відповідальність за державу нестиме президент та його політична сила. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика