Вадим Карасьов: Чи не вийде так, що у нас буде своєрідний демократичний більшовизм? - «Автоновости» » «Новости Дня»
Таисия
Опубликовано: 16:46, 29 июля 2019
Украина / Авто

Вадим Карасьов: Чи не вийде так, що у нас буде своєрідний демократичний більшовизм? - «Автоновости»

Політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов в коментарі «ВВ» зазначив, що формування м онопольної більшісті та монополістичного парламентаризму - це досить ризикована модель і з точки зору демократії, і з точки зору ефективності роботи. «З одного боку єдиний командний центр дає вказівки і монополістична більшість голосує. Та якщо це буде хибний напрям реформ чи хибний законопроект, але він користуватиметься підтримкою коаліції? Що тоді? Тому до формату є питання. Більше того: треба враховувати той факт, що
Вадим Карасьов: Чи не вийде так, що у нас буде своєрідний демократичний більшовизм? - «Автоновости»
Вадим Карасьов: Чи не вийде так, що у нас буде своєрідний демократичний більшовизм? - «Автоновости»

Політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов в коментарі «ВВ» зазначив, що формування монопольної більшісті та монополістичного парламентаризму - це досить ризикована модель і з точки зору демократії, і з точки зору ефективності роботи.


«З одного боку єдиний командний центр дає вказівки і монополістична більшість голосує. Та якщо це буде хибний напрям реформ чи хибний законопроект, але він користуватиметься підтримкою коаліції? Що тоді? Тому до формату є питання.


Більше того: треба враховувати той факт, що парламент - це не тільки законодавчий, але і представницький орган. Це місце для дискусій, для політичної конкуренції партій, які представляють інтереси різних груп різних виборців. І от цікаво, як монополістична більшість буде враховувати інтереси українців, які голосували не за «Слугу народу», а за інші політичні сили? Чи не вийде так, що у нас буде своєрідний демократичний більшовизм?» - ставить питання політолог.



«Вечірні Вісті»


...

Політолог, директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов в коментарі «ВВ» зазначив, що формування м онопольної більшісті та монополістичного парламентаризму - це досить ризикована модель і з точки зору демократії, і з точки зору ефективності роботи. «З одного боку єдиний командний центр дає вказівки і монополістична більшість голосує. Та якщо це буде хибний напрям реформ чи хибний законопроект, але він користуватиметься підтримкою коаліції? Що тоді? Тому до формату є питання. Більше того: треба враховувати той факт, що парламент - це не тільки законодавчий, але і представницький орган. Це місце для дискусій, для політичної конкуренції партій, які представляють інтереси різних груп різних виборців. І от цікаво, як монополістична більшість буде враховувати інтереси українців, які голосували не за «Слугу народу», а за інші політичні сили? Чи не вийде так, що у нас буде своєрідний демократичний більшовизм?» - ставить питання політолог. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика