Туристи вкрали пісок із Сардинії. Тепер їм загрожує до шести років тюрми - «Культура» » «Новости Дня»
Алла
Опубликовано: 12:10, 20 августа 2019
Украина / Культура

Туристи вкрали пісок із Сардинії. Тепер їм загрожує до шести років тюрми - «Культура»

В автівці французької пари виявили 40 кілограмів піску з узбережжя Сардинії. Їм обом загрожує до шести років в'язниці. Туристи розповіли, що везли пісок додому як сувенір і не усвідомлювали, що...
Туристи вкрали пісок із Сардинії. Тепер їм загрожує до шести років тюрми - «Культура»
Туристи вкрали пісок із Сардинії. Тепер їм загрожує до шести років тюрми - «Культура»

В автівці французької пари виявили 40 кілограмів піску з узбережжя Сардинії. Їм обом загрожує до шести років в'язниці.


Туристи розповіли, що везли пісок додому як сувенір і не усвідомлювали, що це може бути сприйнято як злочин.


Сардинія відома своїм білим піском, який вважається власністю місцевих жителів. Правила забороняють вивозити його за межі острова.Впродовж багатьох років жителі Сардинії постійно жаліються на те, що в них крадуть природні активи, зокрема і пісок.


Затриманим французам загрожує ув'язнення на термін від одного до шести років.


Згідно з законом, ухваленим у 2017 році, продаж піску і камінців заборонений і зазвичай карається штрафами, які подекуди сягають трьох тисяч євро.


У поліції кажуть, що викрадений пісок з узбережжя Чіа намагалися вивезти на позашляховику, у 14 пластикових пляшках.




Пара планувала на поромі дістатися з Порто-Торрес у Сардинії до Тулона (Франція).


У 1994 році влада заборонила корисутвання так званим "рожевим пляжем" на острові Буделлі, що на півночі Сардинії.


Причиною такого кроку стало те, що щороку з острова вивозилося кілька тонн піску.


Туристи як з інших країн, так і з самої Італії, полюбляли набирати знаменитий пісок у пляшки, вивозити з острова, а потім виставляти на аукціон і продавати.


bbc.com


...

В автівці французької пари виявили 40 кілограмів піску з узбережжя Сардинії. Їм обом загрожує до шести років в'язниці. Туристи розповіли, що везли пісок додому як сувенір і не усвідомлювали, що це може бути сприйнято як злочин. Сардинія відома своїм білим піском, який вважається власністю місцевих жителів. Правила забороняють вивозити його за межі острова.Впродовж багатьох років жителі Сардинії постійно жаліються на те, що в них крадуть природні активи, зокрема і пісок. Затриманим французам загрожує ув'язнення на термін від одного до шести років. Згідно з законом, ухваленим у 2017 році, продаж піску і камінців заборонений і зазвичай карається штрафами, які подекуди сягають трьох тисяч євро. У поліції кажуть, що викрадений пісок з узбережжя Чіа намагалися вивезти на позашляховику, у 14 пластикових пляшках. Пара планувала на поромі дістатися з Порто-Торрес у Сардинії до Тулона (Франція). У 1994 році влада заборонила корисутвання так званим "рожевим пляжем" на острові Буделлі, що на півночі Сардинії. Причиною такого кроку стало те, що щороку з острова вивозилося кілька тонн піску. Туристи як з інших країн, так і з самої Італії, полюбляли набирати знаменитий пісок у пляшки, вивозити з острова, а потім виставляти на аукціон і продавати. bbc.com .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика