Вадим Івченко: Земля повинна надаватися тим, хто на ній живе й працює - «Происшествия» » «Новости Дня»
Кира
Опубликовано: 00:10, 01 октября 2019
Украина / Происшествия и криминал

Вадим Івченко: Земля повинна надаватися тим, хто на ній живе й працює - «Происшествия»

Запропонований урядом законопроект про обіг земель сільськогосподарського призначення є неприйнятним ані з точки зору розвитку сільського господарства й аграрного сектору, ані з точки зору національних інтересів. ...
Вадим Івченко: Земля повинна надаватися тим, хто на ній живе й працює - «Происшествия»
Вадим Івченко: Земля повинна надаватися тим, хто на ній живе й працює - «Происшествия»

Запропонований урядом законопроект про обіг земель сільськогосподарського призначення є неприйнятним ані з точки зору розвитку сільського господарства й аграрного сектору, ані з точки зору національних інтересів.




Про це повідомив народний депутат від «Батьківщини», член аграрного комітету Вадим Івченко.


Він зазначив, що законопроект дозволяє іноземним інвесторам маніпулятивним способом скуповувати не просто землю, а українську територію.


«Тільки після оголошення референдуму та отримання його результатів можна буде встановити істину, чи хочуть українці сьогодні продавати чорноземи. Неможливо сьогодні маніпулятивно підійти до цього питання й ухвалювати закон про ринок землі тоді, коли 70% власників земельних паїв проти цього», - зазначив він, додавши, що такий референдум, за умови ухвалення відповідного законопроекту парламентом, можна буде провести вже в грудні 2019 року.


На переконання парламентаря, запровадженню обігу землі має передувати правильна аграрна політика, яка включає в себе й підтримку фермерів, і виважену кредитну політику, захист прав власності тощо.


«Підтримка малих і середніх товаровиробників дозволить по-іншому дивитися на весь аграрний устрій. У запропонованій командою президента реформі село та його мешканці є зайвими - потрібні тільки земля й інвестор. Це неприйнятно для України й українців. Жодна ліберальна країна не приймала таких законів. Франція, Німеччина, Польща віддають землю не спекулянтам і банкірам. І в Україні земля повинна надаватися тим, хто на ній живе, працює чи хоче працювати», - підсумував Вадим Івченко.



Вечірні Вісті


...

Запропонований урядом законопроект про обіг земель сільськогосподарського призначення є неприйнятним ані з точки зору розвитку сільського господарства й аграрного сектору, ані з точки зору національних інтересів. Про це повідомив народний депутат від «Батьківщини», член аграрного комітету Вадим Івченко. Він зазначив, що законопроект дозволяє іноземним інвесторам маніпулятивним способом скуповувати не просто землю, а українську територію. «Тільки після оголошення референдуму та отримання його результатів можна буде встановити істину, чи хочуть українці сьогодні продавати чорноземи. Неможливо сьогодні маніпулятивно підійти до цього питання й ухвалювати закон про ринок землі тоді, коли 70% власників земельних паїв проти цього», - зазначив він, додавши, що такий референдум, за умови ухвалення відповідного законопроекту парламентом, можна буде провести вже в грудні 2019 року. На переконання парламентаря, запровадженню обігу землі має передувати правильна аграрна політика, яка включає в себе й підтримку фермерів, і виважену кредитну політику, захист прав власності тощо. «Підтримка малих і середніх товаровиробників дозволить по-іншому дивитися на весь аграрний устрій. У запропонованій командою президента реформі село та його мешканці є зайвими - потрібні тільки земля й інвестор. Це неприйнятно для України й українців. Жодна ліберальна країна не приймала таких законів. Франція, Німеччина, Польща віддають землю не спекулянтам і банкірам. І в Україні земля повинна надаватися тим, хто на ній живе, працює чи хоче працювати», - підсумував Вадим Івченко. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика