Юлія Тимошенко: ГТС треба відокремити від «Нафтогазу», але зберегти у державній власності (відео) - «Культура» » «Новости Дня»
Агафья
Опубликовано: 20:41, 18 октября 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: ГТС треба відокремити від «Нафтогазу», але зберегти у державній власності (відео) - «Культура»

«Батьківщина» не підтримала законопроєкт, що передбачає відокремлення діяльності з транспортування природного газу в першому читанні. Якщо до документу буде внесено норму про збереження нашої ГТС у державній власності,...
Юлія Тимошенко: ГТС треба відокремити від «Нафтогазу», але зберегти у державній власності (відео) - «Культура»
Юлія Тимошенко: ГТС треба відокремити від «Нафтогазу», але зберегти у державній власності (відео) - «Культура»

«Батьківщина» не підтримала законопроєкт, що передбачає відокремлення діяльності з транспортування природного газу в першому читанні. Якщо до документу буде внесено норму про збереження нашої ГТС у державній власності, парламент може розраховувати на голоси фракції під час другого читання та в цілому.


Про це заявила Юлія Тимошенко сьогодні з парламентської трибуни.


Вона нагадала, що побудова української ГТС з нуля коштуватиме 300 млрд євро і приносить 3 млрд дол. щороку.


«Вже 15 років на ГТС йде полювання, її ніхто не збирається за 300 млрд євро купувати, але її хочуть привласнити через управління системи розпорядження прибутком і доходом в 3 млрд дол.», - сказала політик.


«Батьківщина» підтримує необхідність виконати зобов'язання за Енергетичним пакетом з ЄС та відділити ГТС від «Нафтогазу», щоб уникнути штучного банкрутуства та перехресного субсидування.


«Це потрібно, але це може бути тільки державне підприємство, яке заборонено до приватизації, концесії тощо», - зазначила політик.


Юлія Тимошенко також подякувала «Слузі народу» за те, що вони також вистапають проти будь-яких маніпуляцій з ГТС.




ba.org.ua


...

«Батьківщина» не підтримала законопроєкт, що передбачає відокремлення діяльності з транспортування природного газу в першому читанні. Якщо до документу буде внесено норму про збереження нашої ГТС у державній власності, парламент може розраховувати на голоси фракції під час другого читання та в цілому. Про це заявила Юлія Тимошенко сьогодні з парламентської трибуни. Вона нагадала, що побудова української ГТС з нуля коштуватиме 300 млрд євро і приносить 3 млрд дол. щороку. «Вже 15 років на ГТС йде полювання, її ніхто не збирається за 300 млрд євро купувати, але її хочуть привласнити через управління системи розпорядження прибутком і доходом в 3 млрд дол.», - сказала політик. «Батьківщина» підтримує необхідність виконати зобов'язання за Енергетичним пакетом з ЄС та відділити ГТС від «Нафтогазу», щоб уникнути штучного банкрутуства та перехресного субсидування. «Це потрібно, але це може бути тільки державне підприємство, яке заборонено до приватизації, концесії тощо», - зазначила політик. Юлія Тимошенко також подякувала «Слузі народу» за те, що вони також вистапають проти будь-яких маніпуляцій з ГТС. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика