Юлія Тимошенко: Стратегія чинної влади є зрадою надій людей - «Культура» » «Новости Дня»
Farmer
Опубликовано: 16:35, 15 ноября 2019
Украина / Культура

Юлія Тимошенко: Стратегія чинної влади є зрадою надій людей - «Культура»

[b]Верховна Рада України стала технократичною машиною для голосування, яка під час ухвалення стратегічних рішень, зокрема держбюджету-2020 та земельного закону, не переймалася інтересами громадян та національними інтересами...
Юлія Тимошенко: Стратегія чинної влади є зрадою надій людей - «Культура»
Юлія Тимошенко: Стратегія чинної влади є зрадою надій людей - «Культура»

Верховна Рада України стала технократичною машиною для голосування, яка під час ухвалення стратегічних рішень, зокрема держбюджету-2020 та земельного закону, не переймалася інтересами громадян та національними інтересами.


Про це заявила Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах парламенту.


За словами лідера «Батьківщини», проштовхуючи рішення про розпродаж землі, президент та його команда відкрито продемонстрували, що їх не цікавить думка 75% українців, які виступають проти цього.


«Чинна влада всупереч інтересам людей, віддає землю транснаціональним корпораціям. Ми будемо ініціювати проведення референдуму, щоб долю землі українці визначили самі», - наголосила Юлія Тимошенко.


Коментуючи ухвалений в турборежимі проєкт бюджету-2020 політик зауважила, що кошторис на наступний рік не вирішує жодної проблеми людей.


«Ми отримали бюджет на наступний рік, що так само вбиватиме економіку країни, як і попередній. Він не передбачає ні підвищення пенсій, ні заробітних плат, ні зниження тарифів - нічого!» - наголосила лідер «Батьківщини».


ba.org.ua


...

Верховна Рада України стала технократичною машиною для голосування, яка під час ухвалення стратегічних рішень, зокрема держбюджету-2020 та земельного закону, не переймалася інтересами громадян та національними інтересами. Про це заявила Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах парламенту. За словами лідера «Батьківщини», проштовхуючи рішення про розпродаж землі, президент та його команда відкрито продемонстрували, що їх не цікавить думка 75% українців, які виступають проти цього. «Чинна влада всупереч інтересам людей, віддає землю транснаціональним корпораціям. Ми будемо ініціювати проведення референдуму, щоб долю землі українці визначили самі», - наголосила Юлія Тимошенко. Коментуючи ухвалений в турборежимі проєкт бюджету-2020 політик зауважила, що кошторис на наступний рік не вирішує жодної проблеми людей. «Ми отримали бюджет на наступний рік, що так само вбиватиме економіку країни, як і попередній. Він не передбачає ні підвищення пенсій, ні заробітних плат, ні зниження тарифів - нічого!» - наголосила лідер «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика