МОЗ попередило українців про дві хвилі грипу - «Автоновости» » «Новости Дня»
Gilbert
Опубликовано: 20:07, 19 ноября 2019
Украина / Авто

МОЗ попередило українців про дві хвилі грипу - «Автоновости»

Узимку 2019-2020 від 4,8 до 6,7 мільйона українців можуть захворіти на грип. Очікується дві хвилі захворювання: у грудні та наприкінці січня - на початку лютого, пік прогнозують на четвертому тижні 2020 року. «Протягом...
МОЗ попередило українців про дві хвилі грипу - «Автоновости»
МОЗ попередило українців про дві хвилі грипу - «Автоновости»

Узимку 2019-2020 від 4,8 до 6,7 мільйона українців можуть захворіти на грип. Очікується дві хвилі захворювання: у грудні та наприкінці січня - на початку лютого, пік прогнозують на четвертому тижні 2020 року.


«Протягом сезону на грип та ГРВІ 2019/2020 перехворіє від 4,8 млн до 6,7 млн осіб згідно з останніми даними. Важливо пам'ятати, що: грип - це високозаразне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Грип має симптоми, схожі на ознаки ГРВІ, але набагато небезпечніше», - попередили у Центрі громадського здоров'я МОЗ.


Епідемічний поріг складе 476,7 на 100 тисяч жителів.


В епідеміологічному сезоні 2019-2020 у країні будуть активні 4 штами грипу, заявили у МОЗ.


Показники захворюваності на грип та ГРВІ в Україні знижуються, однак за 13 тижнів минулого епідемічного сезону від грипу померли 55 осіб. У лютому у 11 областях України зафіксовано перевищення епідемічного порогу із захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Найнебезпечніші регіони - Івано-Франківська (перевищення порогу на 91,6%) і Чернівецька області (перевищення на 53,9%).


ua.news/ua


...

Узимку 2019-2020 від 4,8 до 6,7 мільйона українців можуть захворіти на грип. Очікується дві хвилі захворювання: у грудні та наприкінці січня - на початку лютого, пік прогнозують на четвертому тижні 2020 року. «Протягом сезону на грип та ГРВІ 2019/2020 перехворіє від 4,8 млн до 6,7 млн осіб згідно з останніми даними. Важливо пам'ятати, що: грип - це високозаразне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Грип має симптоми, схожі на ознаки ГРВІ, але набагато небезпечніше», - попередили у Центрі громадського здоров'я МОЗ. Епідемічний поріг складе 476,7 на 100 тисяч жителів. В епідеміологічному сезоні 2019-2020 у країні будуть активні 4 штами грипу, заявили у МОЗ. Показники захворюваності на грип та ГРВІ в Україні знижуються, однак за 13 тижнів минулого епідемічного сезону від грипу померли 55 осіб. У лютому у 11 областях України зафіксовано перевищення епідемічного порогу із захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Найнебезпечніші регіони - Івано-Франківська (перевищення порогу на 91,6%) і Чернівецька області (перевищення на 53,9%). ua.news/ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика