На Філіппінах заборонили електронні сигарети, а вейперів наказали заарештовувати - «Экономика» » «Новости Дня»
Stephen
Опубликовано: 16:00, 20 ноября 2019
Украина / Экономика / Финансы

На Філіппінах заборонили електронні сигарети, а вейперів наказали заарештовувати - «Экономика»

Президент Філіппін Родріго Дутерте оголосив, що в країні забороняють використання електронних сигарет. За кілька годин поліція отримала наказ арештовувати людей, які вейплять у публічних місцях, і конфіскувати пристрій.Про...
На Філіппінах заборонили електронні сигарети, а вейперів наказали заарештовувати - «Экономика»
На Філіппінах заборонили електронні сигарети, а вейперів наказали заарештовувати - «Экономика»

Президент Філіппін Родріго Дутерте оголосив, що в країні забороняють використання електронних сигарет. За кілька годин поліція отримала наказ арештовувати людей, які вейплять у публічних місцях, і конфіскувати пристрій.Про це пише Daily Mail.



Дутерте назвав пристрої "отруйними" і сказав, що вейпінг вводить "хімічні речовини" в організм користувача. В країні вже діють одні з найжорсткіших обмежень щодо куріння в Азії.


На Філіппінах щодня вбивають 30 підозрюваних у наркоторгівлісмертельну кару за наркотики та кампанію із заборони куріння.
Наказ Дутерте пролунав за кілька днів після того, як на Філіппінах медики повідомили про перше в країні ураження легень, пов'язане з вейпінгом, в результаті якого була госпіталізована 16-річна дівчинка.



Президент Філіппін також заявив, що ввезення електронних сигарет також буде заборонений.


Згідно з останнім доступним дослідженням Всесвітньої організації охорони здоров'я 2015 року, близько 24% філіппінців були споживачами тютюну.
Електронні сигарети не "горять", а розігрівають рідину, і, зазвичай, містять нікотин, який вдихається разом з парою.


У парах відсутня приблизно 7000 хімічних речовин, що містяться в тютюновому димі, але він містить низку речовин, які можуть бути шкідливими.
Критики електронних сигарет кажуть, через різноманітність смаків рідин для електронних сигарет, вони стають привабливими для дітей.



tsn.ua


...

Президент Філіппін Родріго Дутерте оголосив, що в країні забороняють використання електронних сигарет. За кілька годин поліція отримала наказ арештовувати людей, які вейплять у публічних місцях, і конфіскувати пристрій.Про це пише Daily Mail. Дутерте назвав пристрої "отруйними" і сказав, що вейпінг вводить "хімічні речовини" в організм користувача. В країні вже діють одні з найжорсткіших обмежень щодо куріння в Азії. На Філіппінах щодня вбивають 30 підозрюваних у наркоторгівлісмертельну кару за наркотики та кампанію із заборони куріння. Наказ Дутерте пролунав за кілька днів після того, як на Філіппінах медики повідомили про перше в країні ураження легень, пов'язане з вейпінгом, в результаті якого була госпіталізована 16-річна дівчинка. Президент Філіппін також заявив, що ввезення електронних сигарет також буде заборонений. Згідно з останнім доступним дослідженням Всесвітньої організації охорони здоров'я 2015 року, близько 24% філіппінців були споживачами тютюну. Електронні сигарети не "горять", а розігрівають рідину, і, зазвичай, містять нікотин, який вдихається разом з парою. У парах відсутня приблизно 7000 хімічних речовин, що містяться в тютюновому димі, але він містить низку речовин, які можуть бути шкідливими. Критики електронних сигарет кажуть, через різноманітність смаків рідин для електронних сигарет, вони стають привабливими для дітей. tsn.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика