Експерт: Параноя - це проблема влади Росії, яку вона нав'язує росіянам - «Экономика» » «Новости Дня»
Валентин
Опубликовано: 20:39, 02 декабря 2019
Украина / Экономика / Финансы

Експерт: Параноя - це проблема влади Росії, яку вона нав'язує росіянам - «Экономика»

Проекція - це механізм захисту, коли те, що відбувається всередині, властиві тобі особливості автоматично переносяться на зовнішні об'єкти. Як правило, розповсюджена при параноїдальних розладах. Глава Госдуми Вячеслав...
Експерт: Параноя - це проблема влади Росії, яку вона нав'язує росіянам - «Экономика»
Експерт: Параноя - це проблема влади Росії, яку вона нав'язує росіянам - «Экономика»

Проекція - це механізм захисту, коли те, що відбувається всередині, властиві тобі особливості автоматично переносяться на зовнішні об'єкти. Як правило, розповсюджена при параноїдальних розладах.
Глава Госдуми Вячеслав Володін заявив, що через ігнорування інтересів російськомовного "малого народу" окремі області можуть відпасти від України.


Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив заступник директора Українського інституту дослідження екстремизму Богдан Петренко.
Але, психологічний розлад - це не лише проблема Володіна, який раніше вже відзначився заявами, що Україна має заплатити за те, що анексувала Крим. Ми анексували Крим... Вони взагалі бачили результати референдуму 1 грудня в Криму і Севастополі? Як "город русской славы" проголосував за незалежність України навіть краще, ніж Кримська АРСР. Єдиного, до речі, легітимного референдуму, який визнав світ і та ж сама Російська Федерація.
Можна звичайно висловлювати інші раціональні аргументи - зокрема, і щодо того, в чиєму складі Крим став областю, а де була відновлена автономія. Але там їх точно не почують. Бо вони мотивовані параноєю, а не раціональними аргументами.
Повторюсь, психологічний розлад, параноя - це не лише проблема Володіна. Це - проблема влади Росії, яку вона нав'язує росіянам. Це символічна реальність, де все що практично відбувається у країні, переносяться на інших. Де вони рятують інші сусідні країни від проблем, що існують на території Російської Федерації.
А ми страждаємо від проблем у їхній голові. А дехто в Україні навіть починає вірити у те, що у параноїдальну реальність, в якій живе російська влада.
Але не для того в Україні існує 1 грудня. і в 1991 році, і в 2013 українці показали, що вони не хочуть і не будуть жити у параноїдальній реальності.



Вечірні Вісті



...

Проекція - це механізм захисту, коли те, що відбувається всередині, властиві тобі особливості автоматично переносяться на зовнішні об'єкти. Як правило, розповсюджена при параноїдальних розладах. Глава Госдуми Вячеслав Володін заявив, що через ігнорування інтересів російськомовного "малого народу" окремі області можуть відпасти від України. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив заступник директора Українського інституту дослідження екстремизму Богдан Петренко. Але, психологічний розлад - це не лише проблема Володіна, який раніше вже відзначився заявами, що Україна має заплатити за те, що анексувала Крим. Ми анексували Крим. Вони взагалі бачили результати референдуму 1 грудня в Криму і Севастополі? Як "город русской славы" проголосував за незалежність України навіть краще, ніж Кримська АРСР. Єдиного, до речі, легітимного референдуму, який визнав світ і та ж сама Російська Федерація. Можна звичайно висловлювати інші раціональні аргументи - зокрема, і щодо того, в чиєму складі Крим став областю, а де була відновлена автономія. Але там їх точно не почують. Бо вони мотивовані параноєю, а не раціональними аргументами. Повторюсь, психологічний розлад, параноя - це не лише проблема Володіна. Це - проблема влади Росії, яку вона нав'язує росіянам. Це символічна реальність, де все що практично відбувається у країні, переносяться на інших. Де вони рятують інші сусідні країни від проблем, що існують на території Російської Федерації. А ми страждаємо від проблем у їхній голові. А дехто в Україні навіть починає вірити у те, що у параноїдальну реальність, в якій живе російська влада. Але не для того в Україні існує 1 грудня. і в 1991 році, і в 2013 українці показали, що вони не хочуть і не будуть жити у параноїдальній реальності. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика