У Британії породілля померла від COVID-19, її чоловік-вдівець закликав усіх вагітних вакцинуватися - «Культура» » «Новости Дня»
Власта
Опубликовано: 00:01, 09 ноября 2021
Украина / Культура

У Британії породілля померла від COVID-19, її чоловік-вдівець закликав усіх вагітних вакцинуватися - «Культура»

Чоловік залишився вдівцем з п'ятьма дочками / скрін news.sky.com У Бірмінгемі (Великобританія) від ускладнень коронавірусу померла 37-річна Сайка Парвін, яка відмовлялася робити щеплення на час вагітності.  Історію...
У Британії породілля померла від COVID-19, її чоловік-вдівець закликав усіх вагітних вакцинуватися - «Культура»
У Британії породілля померла від COVID-19, її чоловік-вдівець закликав усіх вагітних вакцинуватися - «Культура»

Чоловік залишився вдівцем з п'ятьма дочками / скрін news.sky.com


У Бірмінгемі (Великобританія) від ускладнень коронавірусу померла 37-річна Сайка Парвін, яка відмовлялася робити щеплення на час вагітності. 


Історію сім'ї розказало британське видання The Guardian, пише УНІАН.


Чоловік померлої 40-річний таксист Маджид Гафур, який залишився вдівцем з п'ятьма дочками, закликав усіх вагітних вакцинуватися від COVID-19.



"Я збираюся передати це послання всьому світу: я просто прошу всіх людей зробити вакцину, інакше їм буде дуже важко. Знаєте, це смертельна хвороба. Вона (Парвін - УНІАН) так багато спланувала, та ця хвороба не дала їй шансу", - каже чоловік померлої.



Повідомляється, що жінка була на 8 місяці вагітності, коли її госпіталізували з утрудненим диханням. І незабаром довелося підключити до апарату ШВЛ.Медперсонал лікарні Good Hope ухвалив рішення провести екстрений кесарів розтин. Парвін п'ять тижнів пробула в реанімації і померла 1 листопада. Їй так і не сталося познайомитися зі своєю п'ятою дочкою. Її назвали Дуа Марьям.


"Це було просто шокуюче. У неї не було можливості поговорити зі мною, навіть п'яти хвилин, щоби розповісти мені про доньок, знаєте, що робити..." - поділився вдівець.


На запитання про те, якими були останні слова Парвін, Гафур відповів: "Вона навіть не могла говорити. Вона не могла нормально дихати".


Разом з тим, брат померлої жінки Каюм Могол розповів, що його сестра отримала лист із пропозицією вакцинації проти коронавірусу, коли була вагітною, але сказала: "Зараз вже надто пізно. Коли я матиму дитину, мені зроблять щеплення".


"Будь ласка, будь ласка, зробіть щеплення незалежно від того, вагітні ви чи ні. Заради Бога та заради своїх близьких - зробіть, будь ласка, вакцинацію... Врятуйте себе та своїх близьких", - закликав брат померлої породілі.


Похорон Парвін відбудеться у понеділок, 8 листопада.


Нагадаємо, лікар-інфекціоніст, експерт ЮНІСЕФ Катерина Булавінова раніше повідомляла, що в Україні з початку пандемії коронавірусу померло 70 вагітних жінок. 


"У мене прохання до усіх акушер-гінекологів: зайняти нарешті чітку лікарську позицію і вмовляти кожну вагітну робити щеплення на будь-якому терміні вакциною Pfizer", - наголосила інфекціоніст.


За словами Булавінової, у Великобританії кожний п'ятий важкий пацієнт, який потрапляв до лікарні з COVID-19 - це були вагітні.


...

Чоловік залишився вдівцем з п'ятьма дочками / скрін news.sky.com У Бірмінгемі (Великобританія) від ускладнень коронавірусу померла 37-річна Сайка Парвін, яка відмовлялася робити щеплення на час вагітності. Історію сім'ї розказало британське видання The Guardian, пише УНІАН. Чоловік померлої 40-річний таксист Маджид Гафур, який залишився вдівцем з п'ятьма дочками, закликав усіх вагітних вакцинуватися від COVID-19. "Я збираюся передати це послання всьому світу: я просто прошу всіх людей зробити вакцину, інакше їм буде дуже важко. Знаєте, це смертельна хвороба. Вона (Парвін - УНІАН) так багато спланувала, та ця хвороба не дала їй шансу", - каже чоловік померлої. Повідомляється, що жінка була на 8 місяці вагітності, коли її госпіталізували з утрудненим диханням. І незабаром довелося підключити до апарату ШВЛ.Медперсонал лікарні Good Hope ухвалив рішення провести екстрений кесарів розтин. Парвін п'ять тижнів пробула в реанімації і померла 1 листопада. Їй так і не сталося познайомитися зі своєю п'ятою дочкою. Її назвали Дуа Марьям. "Це було просто шокуюче. У неї не було можливості поговорити зі мною, навіть п'яти хвилин, щоби розповісти мені про доньок, знаєте, що робити." - поділився вдівець. На запитання про те, якими були останні слова Парвін, Гафур відповів: "Вона навіть не могла говорити. Вона не могла нормально дихати". Разом з тим, брат померлої жінки Каюм Могол розповів, що його сестра отримала лист із пропозицією вакцинації проти коронавірусу, коли була вагітною, але сказала: "Зараз вже надто пізно. Коли я матиму дитину, мені зроблять щеплення". "Будь ласка, будь ласка, зробіть щеплення незалежно від того, вагітні ви чи ні. Заради Бога та заради своїх близьких - зробіть, будь ласка, вакцинацію. Врятуйте себе та своїх близьких", - закликав брат померлої породілі. Похорон Парвін відбудеться у понеділок, 8 листопада. Нагадаємо, лікар-інфекціоніст, експерт ЮНІСЕФ Катерина Булавінова раніше повідомляла, що в Україні з початку пандемії коронавірусу померло 70 вагітних жінок. "У мене прохання до усіх акушер-гінекологів: зайняти нарешті чітку лікарську позицію і вмовляти кожну вагітну робити щеплення на будь-якому терміні вакциною Pfizer", - наголосила інфекціоніст. За словами Булавінової, у Великобританії кожний п'ятий важкий пацієнт, який потрапляв до лікарні з COVID-19 - це були вагітні. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика