На Майдані билось серце великої нації, – Юлія Тимошенко згадала трагічні події Революції Гідності - «Мир» » «Новости Дня»
Лукерья
Опубликовано: 18:34, 18 февраля 2019
Мир / Украина

На Майдані билось серце великої нації, – Юлія Тимошенко згадала трагічні події Революції Гідності - «Мир»

У цей самий день п'ять років тому розпочиналися найважчі події Революції Гідності. Це була мить, коли нація повстала проти свавілля, деспотії та невігластва, коли люди обрали і захистили справжні цінності, а не зачинилися у власній «хаті скраю». Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці
На Майдані билось серце великої нації, – Юлія Тимошенко згадала трагічні події Революції Гідності - «Мир»

У цей самий день п'ять років тому розпочиналися найважчі події Революції Гідності. Це була мить, коли нація повстала проти свавілля, деспотії та невігластва, коли люди обрали і захистили справжні цінності, а не зачинилися у власній «хаті скраю».


Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у=68.ARD1a1uoSHjoo08HHVWo3pQJx8yH8LsY6TFZP3tHUkoSSqxyd-PQouvNVfC6Wic-mzE5V8n1TwFzFySvn6zKN6JIHB4-EVqSl3AOTmhzx8CDRjXkxxlr6Ej2_8ZzwtaMsJOTJyRIeJVl3VVv3ZOl29N6ulY1iKnmGcuTHlPSTdmveO2hrQaB5vaVZQ0jsZKARDpT54w6pXmSKaZZxtD2JRVsOKxB1-ss_mo7sIYFxPmMUh84rAFBsQSd155dQ68Yt0VAZ5CUqVyqzJjoRikw2Kt0upuGXAk-ocfJ-QvqsOlrD7k58MdStpqRiNAwMNtUhOHQ-nJL_VRBvdg8hF0UP241fkssiKrlmJsnvnYnge8xHvsbm4UmRgbYRdwosqjp1w0NX-0t0vevF3MPvvkK5qJVP-AYC45p5TvJSgAgVMeXaBNs2ABJSBmgNBWNkw49YYhlj88eOIqHSSstkfG3mg&__tn__=-R] Facebook, вшановуючи пам'ять Небесної Сотні, всіх, хто поліг в бою за Україну.


«Тривожний і вирішальний день. Страшна і трагічна ніч. Навіть далеко від Києва, за ґратами, я чула, як б'ється серце великої нації. Сьогодні не просто річниця. Це - день народження справді нової, європейської України», - наголосила лідер «Батьківщини».


Вона прикро зауважила, що втрати найкращих синів і дочок України на Майдані, Крим, Донбас, війна - усе це «наслідки великої помилки невірного вибору, яку ми виправляємо досі».


«Тоді весь Майдан, а за ним і вся нація вірила, що зміни - можливі! Що Небесна Сотня загинула не просто так. Наступні 5 років не принесли тих змін, на які всі чекали, на жаль», - зазначила Голова партії.


Юлія Тимошенко переконана, країна має втілити те, заради чого наші герої віддали свої життя, адже «іншого вибору у нас немає».


...

У цей самий день п'ять років тому розпочиналися найважчі події Революції Гідності. Це була мить, коли нація повстала проти свавілля, деспотії та невігластва, коли люди обрали і захистили справжні цінності, а не зачинилися у власній «хаті скраю». Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у=68.ARD1a1uoSHjoo08HHVWo3pQJx8yH8LsY6TFZP3tHUkoSSqxyd-PQouvNVfC6Wic-mzE5V8n1TwFzFySvn6zKN6JIHB4-EVqSl3AOTmhzx8CDRjXkxxlr6Ej2_8ZzwtaMsJOTJyRIeJVl3VVv3ZOl29N6ulY1iKnmGcuTHlPSTdmveO2hrQaB5vaVZQ0jsZKARDpT54w6pXmSKaZZxtD2JRVsOKxB1-ss_mo7sIYFxPmMUh84rAFBsQSd155dQ68Yt0VAZ5CUqVyqzJjoRikw2Kt0upuGXAk-ocfJ-QvqsOlrD7k58MdStpqRiNAwMNtUhOHQ-nJL_VRBvdg8hF0UP241fkssiKrlmJsnvnYnge8xHvsbm4UmRgbYRdwosqjp1w0NX-0t0vevF3MPvvkK5qJVP-AYC45p5TvJSgAgVMeXaBNs2ABJSBmgNBWNkw49YYhlj88eOIqHSSstkfG3mg

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика