Ветерани силових структур вимагають розслідування корупції головнокомандувача Порошенка - «Мир» » «Новости Дня»
Агафья
Опубликовано: 21:06, 27 февраля 2019
Мир / Украина

Ветерани силових структур вимагають розслідування корупції головнокомандувача Порошенка - «Мир»

Керівники ветеранських організацій Вінниччини повністю підтримують вимогу «Батьківщини» про негайне створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування корупції у сфері оборони. ...
Ветерани силових структур вимагають розслідування корупції головнокомандувача Порошенка - «Мир»

Керівники ветеранських організацій Вінниччини повністю підтримують вимогу «Батьківщини» про негайне створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування корупції у сфері оборони.


Про це за підсумками зустрічі з ветеранами силових структур Вінниці та Вінницької областізаявив Координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко.


Він зазначив, що учасники наради підтримали лідера «Батьківщини» та її Стратегію миру та безпеки, яка передбачає припинення війни на умовах України. Йдеться про виконання гарантій, даних Києву країнами-підписантами Будапештського меморандуму, побудову сильної армії за стандартами НАТО та припинення бізнесу на крові, яким сьогодні займається Петро Порошенко.


Також ветерани Збройних Сил та інших силових структур обурилися ганебному рішенню Конституційного суду, що легалізує корупцію на найвищому державному рівні, та заявили про готовність стати в один стрій з Юлією Тимошенко для відновлення соціальної справедливості та боротьби з корупцією в Україні.


ba.org.ua



...

Керівники ветеранських організацій Вінниччини повністю підтримують вимогу «Батьківщини» про негайне створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування корупції у сфері оборони. Про це за підсумками зустрічі з ветеранами силових структур Вінниці та Вінницької областізаявив Координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко. Він зазначив, що учасники наради підтримали лідера «Батьківщини» та її Стратегію миру та безпеки, яка передбачає припинення війни на умовах України. Йдеться про виконання гарантій, даних Києву країнами-підписантами Будапештського меморандуму, побудову сильної армії за стандартами НАТО та припинення бізнесу на крові, яким сьогодні займається Петро Порошенко. Також ветерани Збройних Сил та інших силових структур обурилися ганебному рішенню Конституційного суду, що легалізує корупцію на найвищому державному рівні, та заявили про готовність стати в один стрій з Юлією Тимошенко для відновлення соціальної справедливості та боротьби з корупцією в Україні. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика