Юлія Тимошенко: Ми повернемо мир і все у нас буде добре! - «Мир» » «Новости Дня»
Sherlock
Опубликовано: 15:42, 05 марта 2019
Мир / Украина

Юлія Тимошенко: Ми повернемо мир і все у нас буде добре! - «Мир»

Довгострокові кредити під низькі відсотки для бізнесу та доступна іпотека, повернення реальної допомоги родинам з дітьми, сучасна медицина, європейські зарплати - це конкретні завдання Нового економічного курсу,...
Юлія Тимошенко: Ми повернемо мир і все у нас буде добре! - «Мир»

Довгострокові кредити під низькі відсотки для бізнесу та доступна іпотека, повернення реальної допомоги родинам з дітьми, сучасна медицина, європейські зарплати - це конкретні завдання Нового економічного курсу, покрокового плану відбудови України. Про це Юлія Тимошенко заявила в понеділок, відвідуючи Буковину.


Тимошенко додала: «Наше завдання - збільшити доходи людей та підняти економіку, впровадити медичне страхування та справедливу пенсійну реформу, а також зробити усі умови для комфортного життя українців у своїй країні. Треба збільшити доходи людей щонайменше в 3,5 рази і підняти їх хоча б до рівня Польщі».


Тимошенко переконана: виконання розробленого під її керівництвом кращими вітчизняними фахівцями плану змін створить умови для реалізації українців на власній землі.


«У Новому економічному курсі запланована правильна політика, яка дасть можливість Національному банку фінансувати під 3-5% річних все: і кредити для ведення бізнесу, і кредити для придбання житла», - розповіла лідер «Батьківщини» мешканцям Новоселиці.


Особливу увага має бути приділена проблемі скорочення населення України. Здолати загрозливу тенденцію, коли смертність вдвічі перевищує народжуваність, на думку політика, допоможе і збільшення державної допомоги при народженні дітей.


«Ми повернемо мир і все у нас буде добре!» - підсумувала голова партії.


ba.org.ua


...

Довгострокові кредити під низькі відсотки для бізнесу та доступна іпотека, повернення реальної допомоги родинам з дітьми, сучасна медицина, європейські зарплати - це конкретні завдання Нового економічного курсу, покрокового плану відбудови України. Про це Юлія Тимошенко заявила в понеділок, відвідуючи Буковину. Тимошенко додала: «Наше завдання - збільшити доходи людей та підняти економіку, впровадити медичне страхування та справедливу пенсійну реформу, а також зробити усі умови для комфортного життя українців у своїй країні. Треба збільшити доходи людей щонайменше в 3,5 рази і підняти їх хоча б до рівня Польщі». Тимошенко переконана: виконання розробленого під її керівництвом кращими вітчизняними фахівцями плану змін створить умови для реалізації українців на власній землі. «У Новому економічному курсі запланована правильна політика, яка дасть можливість Національному банку фінансувати під 3-5% річних все: і кредити для ведення бізнесу, і кредити для придбання житла», - розповіла лідер «Батьківщини» мешканцям Новоселиці. Особливу увага має бути приділена проблемі скорочення населення України. Здолати загрозливу тенденцію, коли смертність вдвічі перевищує народжуваність, на думку політика, допоможе і збільшення державної допомоги при народженні дітей. «Ми повернемо мир і все у нас буде добре!» - підсумувала голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика