Вадим Івченко: ТСК не здатна об’єктивно розслідувати корупційні дії влади - «Мир» » «Новости Дня»
Larkins
Опубликовано: 12:35, 14 марта 2019
Мир / Украина

Вадим Івченко: ТСК не здатна об’єктивно розслідувати корупційні дії влади - «Мир»

«Батьківщина» боротиметься за викриття корупційних оборудок на війні та притягнення винних до відповідальності. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат, член фракції...
Вадим Івченко: ТСК не здатна об’єктивно розслідувати корупційні дії влади - «Мир»

«Батьківщина» боротиметься за викриття корупційних оборудок на війні та притягнення винних до відповідальності.


Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат, член фракції «Батьківщина» Вадим Івченко.


За його словами, на жаль, учорашнє засідання Тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій Порошенка на війні продемонструвало повну керованість президентом і керівництва комісії, і правоохоронних органів.


«Я впевнений: подібну комісію з розслідування корупційних дій Порошенка не може очолювати людина з команди президента. До того ж, ця людина винна російським банкам понад 350 млн грн, а отже, ймовірно, перебуває на гачку в російського бізнесу», - наголошує він.


Депутат зауважив, що жодного разу під час засідання не звучало прізвище чинного глави держави.


«Я не почув прізвищ не лише Порошенка, але й людей з його найближчого оточення, які і займались мародерством та захмарним підняттям цін на постачання обладнання для української армії. Натомість все засідання обговорювали, хто з якого правоохоронного органу більше або менше зробив для розслідування справи, з'ясовували між собою, хто більше або менше працює!» - обурився парламентарій.


Вадим Івченко закликав не спекулювати на звільненні Гладковського.


«Якби до Гладковського було застосовано запобіжний захід, ми б вірили, що президент готовий співпрацювати зі слідством. Натомість ми бачимо, що за роки Порошенка була створена протиправна піраміда з правоохоронних органів, які закривають або затягують розслідування справ проти друзів та бізнес-партнерів президента», - зазначив він.


ba.org.ua


...

«Батьківщина» боротиметься за викриття корупційних оборудок на війні та притягнення винних до відповідальності. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат, член фракції «Батьківщина» Вадим Івченко. За його словами, на жаль, учорашнє засідання Тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій Порошенка на війні продемонструвало повну керованість президентом і керівництва комісії, і правоохоронних органів. «Я впевнений: подібну комісію з розслідування корупційних дій Порошенка не може очолювати людина з команди президента. До того ж, ця людина винна російським банкам понад 350 млн грн, а отже, ймовірно, перебуває на гачку в російського бізнесу», - наголошує він. Депутат зауважив, що жодного разу під час засідання не звучало прізвище чинного глави держави. «Я не почув прізвищ не лише Порошенка, але й людей з його найближчого оточення, які і займались мародерством та захмарним підняттям цін на постачання обладнання для української армії. Натомість все засідання обговорювали, хто з якого правоохоронного органу більше або менше зробив для розслідування справи, з'ясовували між собою, хто більше або менше працює!» - обурився парламентарій. Вадим Івченко закликав не спекулювати на звільненні Гладковського. «Якби до Гладковського було застосовано запобіжний захід, ми б вірили, що президент готовий співпрацювати зі слідством. Натомість ми бачимо, що за роки Порошенка була створена протиправна піраміда з правоохоронних органів, які закривають або затягують розслідування справ проти друзів та бізнес-партнерів президента», - зазначив він. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика