Григорій Немиря зустрівся з делегацією Конгресу США - «Мир» » «Новости Дня»
Федосий
Опубликовано: 12:38, 15 апреля 2019
Мир / Украина

Григорій Немиря зустрівся з делегацією Конгресу США - «Мир»

У понеділок, 15 квітня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки. Сторони обговорили...
Григорій Немиря зустрівся з делегацією Конгресу США - «Мир»
Григорій Немиря зустрівся з делегацією Конгресу США - «Мир»

У понеділок, 15 квітня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки.


Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, приділивши окрему увагу питанням, пов'язаним з анексією Криму та війною на Сході нашої держави.
Обговорення відбулося в межах зустрічі делегації з керівництвом Верховної Ради України та головами парламентських фракцій.


«Дуже важливо у цей час викликів як зовнішніх - агресія Росії, так і внутрішніх, мати такий діалог серед представників різних політичних сил», - наголосив Григорій Немиря.


Від імені партії «Батьківщина» та її лідера Юлії Тимошенко він висловив вдячність представникам Конгресу США за двопартійну підтримку України, як з боку Демократичної партії США, так і з боку Республіканської партії США за підтримку нашої держави та допомогу в зміцнення оборони, безпеки та демократії.




Політик також детально поінформував конгресменів про бачення партії «Батьківщини» та її лідера щодо запровадження системних змін в Україні, насамперед боротьбу з корупцією та інші пріоритети своєї політичної сили.


Зі свого боку члени делегації запевнили у підтримці суверенітету та незалежності нашої держави, наголосивши, що США і надалі докладатимуть зусиль для відновлення територіальної цілісності нашої країни та встановлення миру на Сході.


Окремо йшлося про проведення першого туру президентських виборів в Україні 31 березня 2019 року та підготовку до проведення другого туру. Григорій Немиря повідомив про порушення демократичних стандартів, які мали місце під час виборчої кампанії та дня голосування.


У зустрічі також брали участь директором НДІ в Україні Мері О' Хейген та Посол США в Україні Марі Йованович.


ba.org.ua



...

У понеділок, 15 квітня, заступник Голови партії «Батьківщина», голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря провів зустріч з делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки. Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, приділивши окрему увагу питанням, пов'язаним з анексією Криму та війною на Сході нашої держави. Обговорення відбулося в межах зустрічі делегації з керівництвом Верховної Ради України та головами парламентських фракцій. «Дуже важливо у цей час викликів як зовнішніх - агресія Росії, так і внутрішніх, мати такий діалог серед представників різних політичних сил», - наголосив Григорій Немиря. Від імені партії «Батьківщина» та її лідера Юлії Тимошенко він висловив вдячність представникам Конгресу США за двопартійну підтримку України, як з боку Демократичної партії США, так і з боку Республіканської партії США за підтримку нашої держави та допомогу в зміцнення оборони, безпеки та демократії. Політик також детально поінформував конгресменів про бачення партії «Батьківщини» та її лідера щодо запровадження системних змін в Україні, насамперед боротьбу з корупцією та інші пріоритети своєї політичної сили. Зі свого боку члени делегації запевнили у підтримці суверенітету та незалежності нашої держави, наголосивши, що США і надалі докладатимуть зусиль для відновлення територіальної цілісності нашої країни та встановлення миру на Сході. Окремо йшлося про проведення першого туру президентських виборів в Україні 31 березня 2019 року та підготовку до проведення другого туру. Григорій Немиря повідомив про порушення демократичних стандартів, які мали місце під час виборчої кампанії та дня голосування. У зустрічі також брали участь директором НДІ в Україні Мері О' Хейген та Посол США в Україні Марі Йованович. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика