Вадим Івченко: Одним з перших кроків президента Зеленського має бути викриття корупційних схем в силових відомствах - «Мир» » «Новости Дня»
Нонна
Опубликовано: 12:40, 23 апреля 2019
Мир / Украина

Вадим Івченко: Одним з перших кроків президента Зеленського має бути викриття корупційних схем в силових відомствах - «Мир»

Українці обрали нового президента попри масштабну передвиборчу кампанію Порошенка під гаслом «Армія. Мова. Віра» через те, що за парадними фасадами бачили корупцію, мародерство й провали реформ. ...
Вадим Івченко: Одним з перших кроків президента Зеленського має бути викриття корупційних схем в силових відомствах - «Мир»
Вадим Івченко: Одним з перших кроків президента Зеленського має бути викриття корупційних схем в силових відомствах - «Мир»

Українці обрали нового президента попри масштабну передвиборчу кампанію Порошенка під гаслом «Армія. Мова. Віра» через те, що за парадними фасадами бачили корупцію, мародерство й провали реформ.


Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат України від «Батьківщини» Вадим Івченко.


«Люди знають кожному ціну. Вони сьогодні зробили вибір проти тієї політики, тих маніпуляцій та фасадів досягнень Петра Порошенка, які було виплеснуто на наше телебачення. З однієї сторони, це безвіз - разом з вами і разом з нами всіма, це Томос, це безпосередньо євроінтеграція. З іншої - це корупція, мародерство і тотальна безвідповідальність правоохоронних органів та непритягнення до відповідальності тих, хто займався рейдерством. В тому числі мова йде про провал реформи судової системи», - зазначив парламентар.


Він констатував, що люди бачили не тільки фасад, а й проблеми, які накопичилися в країні за 5 років, та невиконання передвиборчих обіцянок з боку Порошенка. На його думку, за виключенням зовнішньополітичної діяльності, інші дії чинного президента можна вважати провальними. Тому новому президенту вкрай необхідно дотримуватись своїх обіцянок. Одним з перших кроків має бути викриття корупційних схем у силових відомствах.


«Президент Зеленський має доручити провести аудит в Міністерстві оборони, СБУ, Генпрокуратурі і показати всі ці схеми, де крали, як крали й кого притягували до відповідальності. Це буде його кампанія щодо виконання передвиборчих обіцянок. Я більше ніж впевнений, що це буде робитися», - підсумував Вадим Івченко.



Вечірні Вісті



...

Українці обрали нового президента попри масштабну передвиборчу кампанію Порошенка під гаслом «Армія. Мова. Віра» через те, що за парадними фасадами бачили корупцію, мародерство й провали реформ. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат України від «Батьківщини» Вадим Івченко. «Люди знають кожному ціну. Вони сьогодні зробили вибір проти тієї політики, тих маніпуляцій та фасадів досягнень Петра Порошенка, які було виплеснуто на наше телебачення. З однієї сторони, це безвіз - разом з вами і разом з нами всіма, це Томос, це безпосередньо євроінтеграція. З іншої - це корупція, мародерство і тотальна безвідповідальність правоохоронних органів та непритягнення до відповідальності тих, хто займався рейдерством. В тому числі мова йде про провал реформи судової системи», - зазначив парламентар. Він констатував, що люди бачили не тільки фасад, а й проблеми, які накопичилися в країні за 5 років, та невиконання передвиборчих обіцянок з боку Порошенка. На його думку, за виключенням зовнішньополітичної діяльності, інші дії чинного президента можна вважати провальними. Тому новому президенту вкрай необхідно дотримуватись своїх обіцянок. Одним з перших кроків має бути викриття корупційних схем у силових відомствах. «Президент Зеленський має доручити провести аудит в Міністерстві оборони, СБУ, Генпрокуратурі і показати всі ці схеми, де крали, як крали й кого притягували до відповідальності. Це буде його кампанія щодо виконання передвиборчих обіцянок. Я більше ніж впевнений, що це буде робитися», - підсумував Вадим Івченко. Вечірні Вісті .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика