«Батьківщина» не допустить капітуляції у переговорах щодо Криму та Донбасу, – Юлія Тимошенко - «Мир» » «Новости Дня»
Федот
Опубликовано: 12:15, 10 июня 2019
Мир / Украина

«Батьківщина» не допустить капітуляції у переговорах щодо Криму та Донбасу, – Юлія Тимошенко - «Мир»

Команда «Батьківщини» у майбутньому парламенті не допустить капітуляції у переговорах щодо повернення Криму та Донбасу та відстоюватиме національні інтереси. Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко...
«Батьківщина» не допустить капітуляції у переговорах щодо Криму та Донбасу, – Юлія Тимошенко - «Мир»
«Батьківщина» не допустить капітуляції у переговорах щодо Криму та Донбасу, – Юлія Тимошенко - «Мир»

Команда «Батьківщини» у майбутньому парламенті не допустить капітуляції у переговорах щодо повернення Криму та Донбасу та відстоюватиме національні інтереси.


Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко під час XIV з'їзду ВО «Батьківщина».


«Важливо зробити так, щоб наша команда в парламенті не допустила в мирних переговорах за повернення Криму і Донбасу будь-якої капітуляції або применшення українських національних інтересів. Щоб ніколи і ніхто не зміг підторговувати нашим Кримом», - сказала вона.


Юлія Тимошенко також запевнила: «Батьківщина» зробить неможливе для того, щоб найближчим часом обміняти заручників військовополонених, політв'язнів - «всіх на всіх» - і дати Україні віру, що це можливо».


«Я точно знаю, що у нас буде мир, у нас буде успішність і у нас будуть щасливі люди! І я хочу попросити вас, щоб ми працювали не за парламентські вибори, а за справжні, реальні результати, які мусить отримати кожна людина», - підсумувала лідер «Батьківщини».



ba.org.ua


...

Команда «Батьківщини» у майбутньому парламенті не допустить капітуляції у переговорах щодо повернення Криму та Донбасу та відстоюватиме національні інтереси. Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко під час XIV з'їзду ВО «Батьківщина». «Важливо зробити так, щоб наша команда в парламенті не допустила в мирних переговорах за повернення Криму і Донбасу будь-якої капітуляції або применшення українських національних інтересів. Щоб ніколи і ніхто не зміг підторговувати нашим Кримом», - сказала вона. Юлія Тимошенко також запевнила: «Батьківщина» зробить неможливе для того, щоб найближчим часом обміняти заручників військовополонених, політв'язнів - «всіх на всіх» - і дати Україні віру, що це можливо». «Я точно знаю, що у нас буде мир, у нас буде успішність і у нас будуть щасливі люди! І я хочу попросити вас, щоб ми працювали не за парламентські вибори, а за справжні, реальні результати, які мусить отримати кожна людина», - підсумувала лідер «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика