Коаліція дій, зниження тарифів, справедливий бюджет, – Юлія Тимошенко озвучила пакет дій на перші 100 днів (відео) - «Мир» » «Новости Дня»
Galbraith
Опубликовано: 16:14, 21 июня 2019
Мир / Украина

Коаліція дій, зниження тарифів, справедливий бюджет, – Юлія Тимошенко озвучила пакет дій на перші 100 днів (відео) - «Мир»

Створити максимально широку коаліцію дій, скасувати корупційні рішення старої влади, ухвалити справедливий бюджет, знизити тарифи та закласти підвалини для росту економіки - такими будуть перші кроки «Батьківщини»...
Коаліція дій, зниження тарифів, справедливий бюджет, – Юлія Тимошенко озвучила пакет дій на перші 100 днів (відео) - «Мир»
Коаліція дій, зниження тарифів, справедливий бюджет, – Юлія Тимошенко озвучила пакет дій на перші 100 днів (відео) - «Мир»

Створити максимально широку коаліцію дій, скасувати корупційні рішення старої влади, ухвалити справедливий бюджет, знизити тарифи та закласти підвалини для росту економіки - такими будуть перші кроки «Батьківщини» та її лідера Юлії Тимошенко у перші 100 днів після парламентських виборів.


Про це сьогодні повідомила Голова партії на прес-конференції в ІА «Інтерфакс».


Вона заявила, що створення у новій Верховній Раді більшості із проєвропейських, демократичних, патріотичних сил допоможе демонтувати кланово-олігархічний уклад та зупинити корупційні оборудки, які зараз тривають, зокрема і з ГТС, переконана політик.


«Команда «Батьківщини» буде із задоволенням працювати в такій коаліції дій. Ми покладемо для роботи нашу програму - Новий Курс, у якому покроково розписаний план відродження, порятунку України та подолання корупції» - заявила Юлія Тимошенко.


Вона заявила про необхідність скасувати всі постанови уряду Гройсмана та рішення ВРУ, «які мали лобістський, корупційний характер і призводили до того, що люди ставали біднішими, а країна ставала економічно слабшою». І «Батьківщина» вже підготувала реєстр таких документів, які були ухвалені проти інтересів людей. На першому місці у ньому стоятиме - зниження тарифів.


Наступна невідкладна дія команди «Батьківщини» - це ухвалення справедливого бюджету.


«Наша команда не дозволить більше ухвалювати такі руйнівні бюджети, які ухвалював уряд Гройсман останні 5 років. Нам потрібен бюджет який започаткує зростання економіки щонайменше на 7% в рік і підніме рівень життя людей за наступні роки, коли буде нова влада, принаймні до рівня Польщі», - запевнила лідер партії.


У планах партії і тотальний аудит всіх ресурсів країни, щоб розібратися, «що вони забрали за останні 5 років, що вони зараз збираються забирати, як все повертати, і що у нас неефективно управляється».


У невідкладному пакеті дій «Батьківщини» за 100 днів також перші стратегічні кроки, які забезпечать підняття економіки - новий податковий кодекс, детінізація процесів на митниці, зміна грошової політики НБУ.




ba.org.ua


...

Створити максимально широку коаліцію дій, скасувати корупційні рішення старої влади, ухвалити справедливий бюджет, знизити тарифи та закласти підвалини для росту економіки - такими будуть перші кроки «Батьківщини» та її лідера Юлії Тимошенко у перші 100 днів після парламентських виборів. Про це сьогодні повідомила Голова партії на прес-конференції в ІА «Інтерфакс». Вона заявила, що створення у новій Верховній Раді більшості із проєвропейських, демократичних, патріотичних сил допоможе демонтувати кланово-олігархічний уклад та зупинити корупційні оборудки, які зараз тривають, зокрема і з ГТС, переконана політик. «Команда «Батьківщини» буде із задоволенням працювати в такій коаліції дій. Ми покладемо для роботи нашу програму - Новий Курс, у якому покроково розписаний план відродження, порятунку України та подолання корупції» - заявила Юлія Тимошенко. Вона заявила про необхідність скасувати всі постанови уряду Гройсмана та рішення ВРУ, «які мали лобістський, корупційний характер і призводили до того, що люди ставали біднішими, а країна ставала економічно слабшою». І «Батьківщина» вже підготувала реєстр таких документів, які були ухвалені проти інтересів людей. На першому місці у ньому стоятиме - зниження тарифів. Наступна невідкладна дія команди «Батьківщини» - це ухвалення справедливого бюджету. «Наша команда не дозволить більше ухвалювати такі руйнівні бюджети, які ухвалював уряд Гройсман останні 5 років. Нам потрібен бюджет який започаткує зростання економіки щонайменше на 7% в рік і підніме рівень життя людей за наступні роки, коли буде нова влада, принаймні до рівня Польщі», - запевнила лідер партії. У планах партії і тотальний аудит всіх ресурсів країни, щоб розібратися, «що вони забрали за останні 5 років, що вони зараз збираються забирати, як все повертати, і що у нас неефективно управляється». У невідкладному пакеті дій «Батьківщини» за 100 днів також перші стратегічні кроки, які забезпечать підняття економіки - новий податковий кодекс, детінізація процесів на митниці, зміна грошової політики НБУ. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика