Юлія Тимошенко: Ми готові дати результат для людей вже у перші 100 днів - «Экономика» » «Новости Дня»
Алиса
Опубликовано: 12:18, 19 июня 2019
Украина / Экономика / Финансы

Юлія Тимошенко: Ми готові дати результат для людей вже у перші 100 днів - «Экономика»

Команда «Батьківщини» бере участь в парламентських виборах, адже вона має що запропонувати країні для справжніх змін і може реалізувати серйозні перетворення впродовж перших 100 днів. Про це Юлія...
Юлія Тимошенко: Ми готові дати результат для людей вже у перші 100 днів - «Экономика»
Юлія Тимошенко: Ми готові дати результат для людей вже у перші 100 днів - «Экономика»

Команда «Батьківщини» бере участь в парламентських виборах, адже вона має що запропонувати країні для справжніх змін і може реалізувати серйозні перетворення впродовж перших 100 днів.


Про це Юлія Тимошенко заявила під час ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна».


За її словами, «Батьківщина» бореться наразі за право втілити в життя Новий курс - стратегію відродження та розвитку України, над яким вона разом із кращими фахівцями працювала впродовж 5 років.


Голова партії зауважила, що, на жаль, зараз багато дискусій ведеться навколо посад і немає дискусій про те, що і як робити в перші 100 днів після парламентських виборів.


«Ми хочемо розпочати таку дискусію. Для людей важливо, що відбудеться навіть в перший тиждень після виборів. Давайте про це говорити, що ми робитимемо в перші дні, як ми діятимемо», - наголосила вона.


Юлія Тимошенко переконана, сьогодні важливо всім, хто хоче змін у країні, згуртуватись і діяти в новій коаліції дій.


«Завдання нового президента - всіх об'єднати. Потрібні не амбіції, а максимальна консолідація, адже виклики такого масштабу, що, можливо, нові команди до кінця їх не усвідомлюють. Треба піднімати країну. І ми готові стати поруч і можемо запропонувати рецепти. А далі - президенту ухвалювати рішення, але самотужки йому важко буде боротися проти старої системи, яка 28 років обростала корупційними інтересами», - підсумувала вона.


ba.org.ua


...

Команда «Батьківщини» бере участь в парламентських виборах, адже вона має що запропонувати країні для справжніх змін і може реалізувати серйозні перетворення впродовж перших 100 днів. Про це Юлія Тимошенко заявила під час ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна». За її словами, «Батьківщина» бореться наразі за право втілити в життя Новий курс - стратегію відродження та розвитку України, над яким вона разом із кращими фахівцями працювала впродовж 5 років. Голова партії зауважила, що, на жаль, зараз багато дискусій ведеться навколо посад і немає дискусій про те, що і як робити в перші 100 днів після парламентських виборів. «Ми хочемо розпочати таку дискусію. Для людей важливо, що відбудеться навіть в перший тиждень після виборів. Давайте про це говорити, що ми робитимемо в перші дні, як ми діятимемо», - наголосила вона. Юлія Тимошенко переконана, сьогодні важливо всім, хто хоче змін у країні, згуртуватись і діяти в новій коаліції дій. «Завдання нового президента - всіх об'єднати. Потрібні не амбіції, а максимальна консолідація, адже виклики такого масштабу, що, можливо, нові команди до кінця їх не усвідомлюють. Треба піднімати країну. І ми готові стати поруч і можемо запропонувати рецепти. А далі - президенту ухвалювати рішення, але самотужки йому важко буде боротися проти старої системи, яка 28 років обростала корупційними інтересами», - підсумувала вона. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика