Валентин Наливайченко: Ми підтримуємо рішення КСУ, за яким розпуск парламенту визнано законним - «Мир» » «Новости Дня»
Александр
Опубликовано: 16:02, 24 июня 2019
Мир / Украина

Валентин Наливайченко: Ми підтримуємо рішення КСУ, за яким розпуск парламенту визнано законним - «Мир»

Рішення Конституційного суду щодо законності указу президента про розпуск парламенту та призначення позачергових виборів є правильним, відповідає головному принципу Конституції - народ є джерелом влади та має право...
Валентин Наливайченко: Ми підтримуємо рішення КСУ, за яким розпуск парламенту визнано законним - «Мир»
Валентин Наливайченко: Ми підтримуємо рішення КСУ, за яким розпуск парламенту визнано законним - «Мир»

Рішення Конституційного суду щодо законності указу президента про розпуск парламенту та призначення позачергових виборів є правильним, відповідає головному принципу Конституції - народ є джерелом влади та має право на вибори. Саме тому «Батьківщина» його підтримує.


Про це в програмі LIVE-шоу на телеканалі «НАШ» заявив лідер Руху «Справедливість», кандидат у депутати від партії «Батьківщина» Валентин Наливайченко.


«Саме народ має право на вибори, перевибори, на очищення і зміну влади», - наголосив він.


Валентин Наливайченко звернув увагу на те, що Конституційний суд зайняв єдино вірну позицію.


«Подивіться, чим займалися фракції з нібито більшості в останні дні: кнопкодавили, брали хабарі за голосування. Питання від людей: навіщо така Верховна Рада, яка є джерелом корупції, займається самозбагаченням і нічим не служить людям? Тому КС зайняв єдино вірну позицію і ми, «Батьківщина» її підтримуємо», - сказав політик.


Валентин Наливайченко закликав людей приходити на виборчі дільниці та обирати собі нову владу, а новообраних депутатів попросив не забувати про корупційні злочини попередників.



ba.org.ua


...

Рішення Конституційного суду щодо законності указу президента про розпуск парламенту та призначення позачергових виборів є правильним, відповідає головному принципу Конституції - народ є джерелом влади та має право на вибори. Саме тому «Батьківщина» його підтримує. Про це в програмі LIVE-шоу на телеканалі «НАШ» заявив лідер Руху «Справедливість», кандидат у депутати від партії «Батьківщина» Валентин Наливайченко. «Саме народ має право на вибори, перевибори, на очищення і зміну влади», - наголосив він. Валентин Наливайченко звернув увагу на те, що Конституційний суд зайняв єдино вірну позицію. «Подивіться, чим займалися фракції з нібито більшості в останні дні: кнопкодавили, брали хабарі за голосування. Питання від людей: навіщо така Верховна Рада, яка є джерелом корупції, займається самозбагаченням і нічим не служить людям? Тому КС зайняв єдино вірну позицію і ми, «Батьківщина» її підтримуємо», - сказав політик. Валентин Наливайченко закликав людей приходити на виборчі дільниці та обирати собі нову владу, а новообраних депутатів попросив не забувати про корупційні злочини попередників. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика