Валентин Наливайченко: Об’єднання «Батьківщини» та «Слуги народу» – найбільш доцільне (відео) - «Культура» » «Новости Дня»
Milton
Опубликовано: 16:09, 14 июня 2019
Украина / Культура

Валентин Наливайченко: Об’єднання «Батьківщини» та «Слуги народу» – найбільш доцільне (відео) - «Культура»

Першим голосуванням у новому парламенті має бути створення коаліції дій, яка дасть людям результат за перші 100 днів. Про це заявив лідер руху «Справедливість», третій номер у списку «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі ток-шоу «Важливе» та телеканалі «НАШ». За його словами, найбільш доцільною буде коаліція «Батьківщини» та «Слуги народу». Валентин Наливайченко переконаний, настав час об'єднуватися здоровим політичним силам і взяти відповідальність за ключові зміни в країні. «Потрібно оновлення країни та очищення влади. Заради
Валентин Наливайченко: Об’єднання «Батьківщини» та «Слуги народу» – найбільш доцільне (відео) - «Культура»
Валентин Наливайченко: Об’єднання «Батьківщини» та «Слуги народу» – найбільш доцільне (відео) - «Культура»

Першим голосуванням у новому парламенті має бути створення коаліції дій, яка дасть людям результат за перші 100 днів.


Про це заявив лідер руху «Справедливість», третій номер у списку «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі ток-шоу «Важливе» та телеканалі «НАШ».


За його словами, найбільш доцільною буде коаліція «Батьківщини» та «Слуги народу».


Валентин Наливайченко переконаний, настав час об'єднуватися здоровим політичним силам і взяти відповідальність за ключові зміни в країні.


«Потрібно оновлення країни та очищення влади. Заради чого? Заради людей, які сподіваються на конкретні дії. Насамперед, зниження тарифів. Це рішення має бути ухвалено новим президентом і новим парламентом. Треба скасувати рішення Гройсмана-Порошенка про підвищення тарифів і змінити членів НКРЕКП», - сказав він.


Кандидат у депутати від «Батьківщини» назвав серед важливих змін для країни і знищення корупції у владі, скасування недоторканності, усіляких привілеїв можновладців. І має з'явитися парламентська коаліція, яка це зробить, наголосив Валентин Наливайченко.




ba.org.ua


...

Першим голосуванням у новому парламенті має бути створення коаліції дій, яка дасть людям результат за перші 100 днів. Про це заявив лідер руху «Справедливість», третій номер у списку «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі ток-шоу «Важливе» та телеканалі «НАШ». За його словами, найбільш доцільною буде коаліція «Батьківщини» та «Слуги народу». Валентин Наливайченко переконаний, настав час об'єднуватися здоровим політичним силам і взяти відповідальність за ключові зміни в країні. «Потрібно оновлення країни та очищення влади. Заради чого? Заради людей, які сподіваються на конкретні дії. Насамперед, зниження тарифів. Це рішення має бути ухвалено новим президентом і новим парламентом. Треба скасувати рішення Гройсмана-Порошенка про підвищення тарифів і змінити членів НКРЕКП», - сказав він. Кандидат у депутати від «Батьківщини» назвав серед важливих змін для країни і знищення корупції у владі, скасування недоторканності, усіляких привілеїв можновладців. І має з'явитися парламентська коаліція, яка це зробить, наголосив Валентин Наливайченко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика