Сенсація: Рассел Кроу зізнався, що відмовився від головної ролі у фільмі «Володар перснів» - «Мир» » «Новости Дня»
Fraser
Опубликовано: 00:02, 26 июня 2019
Мир / Украина

Сенсація: Рассел Кроу зізнався, що відмовився від головної ролі у фільмі «Володар перснів» - «Мир»

55-річний кіноактор Рассел Кроу, який добре відомий своєю роллю у фільмі "Гладіатор", отримав заманливу пропозицію зіграти головного героя з фільму "Володар перснів", проте відмовився. В одному з інтерв'ю новозеландська...
Сенсація: Рассел Кроу зізнався, що відмовився від головної ролі у фільмі «Володар перснів» - «Мир»
Сенсація: Рассел Кроу зізнався, що відмовився від головної ролі у фільмі «Володар перснів» - «Мир»

55-річний кіноактор Рассел Кроу, який добре відомий своєю роллю у фільмі "Гладіатор", отримав заманливу пропозицію зіграти головного героя з фільму "Володар перснів", проте відмовився. В одному з інтерв'ю новозеландська знаменитість розповів про причину.


Фільм "Володар перснів" є одним з найпопулярніших у жанрі "екшн", тож про геройську роль у картині мріють чимало акторів. Однак є й такі, які легко відмовилися від престижної пропозиції. На сайті Just Jared пишуть про те, що під час ефіру в шоу The Howard Stern Show Рассел Кроу розповів, чому не прийняв пропозицію.


Ведучий програми ще раз нагадав акторові, що команда пропонувала йому не лише зіграти Араґорна, але й 10% від прибутку фільму. За словами Рассела Кроу, на відмову від цієї ролі найбільше вплинула його інтуїція.


«Я не думав, що Пітер Джексон дійсно хотів бачити мене у своєму фільмі. Думаю, його змусили поговорити зі мною, тому що в той період мене хотіли бачити всюди. Він, як і я, з Нової Зеландії, тому я почув все по голосу. І ось я говорю з ним телефоном і розумію, що він, здається, навіть не знає, де я знімався. Інстинкт підказував мені, що він примітив когось іншого. Це був Вігго Мортенсен», - зізнався Рассел Кроу.


Також варто додати, що на початку 2000-х, коли актор став зіркою фільму "Гладіатор", фільми у жанрах "фантастика" та "екшн" користувалися куди меншою популярністю, ніж зараз. Тому Кроу і припустити не міг, що 10% від прибутку принесуть йому близько 100 мільйонів доларів.


24tv.ua


...

55-річний кіноактор Рассел Кроу, який добре відомий своєю роллю у фільмі "Гладіатор", отримав заманливу пропозицію зіграти головного героя з фільму "Володар перснів", проте відмовився. В одному з інтерв'ю новозеландська знаменитість розповів про причину. Фільм "Володар перснів" є одним з найпопулярніших у жанрі "екшн", тож про геройську роль у картині мріють чимало акторів. Однак є й такі, які легко відмовилися від престижної пропозиції. На сайті Just Jared пишуть про те, що під час ефіру в шоу The Howard Stern Show Рассел Кроу розповів, чому не прийняв пропозицію. Ведучий програми ще раз нагадав акторові, що команда пропонувала йому не лише зіграти Араґорна, але й 10% від прибутку фільму. За словами Рассела Кроу, на відмову від цієї ролі найбільше вплинула його інтуїція. «Я не думав, що Пітер Джексон дійсно хотів бачити мене у своєму фільмі. Думаю, його змусили поговорити зі мною, тому що в той період мене хотіли бачити всюди. Він, як і я, з Нової Зеландії, тому я почув все по голосу. І ось я говорю з ним телефоном і розумію, що він, здається, навіть не знає, де я знімався. Інстинкт підказував мені, що він примітив когось іншого. Це був Вігго Мортенсен», - зізнався Рассел Кроу. Також варто додати, що на початку 2000-х, коли актор став зіркою фільму "Гладіатор", фільми у жанрах "фантастика" та "екшн" користувалися куди меншою популярністю, ніж зараз. Тому Кроу і припустити не міг, що 10% від прибутку принесуть йому близько 100 мільйонів доларів. 24tv.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика