Валентин Наливайченко: У нас є стратегічний план для втілення змін у країні - «Мир» » «Новости Дня»
Stevenson
Опубликовано: 16:48, 10 июля 2019
Мир / Украина

Валентин Наливайченко: У нас є стратегічний план для втілення змін у країні - «Мир»

Юлія Тимошенко - прем'єр, яка може і знає, як знижувати тарифи, відновлювати економіку, піднімати зарплати та пенсії. І її команда має стратегічний план дій, який допоможе реалізувати зміни в Україні. ...
Валентин Наливайченко: У нас є стратегічний план для втілення змін у країні - «Мир»
Валентин Наливайченко: У нас є стратегічний план для втілення змін у країні - «Мир»

Юлія Тимошенко - прем'єр, яка може і знає, як знижувати тарифи, відновлювати економіку, піднімати зарплати та пенсії. І її команда має стратегічний план дій, який допоможе реалізувати зміни в Україні.


Про це сказав у коментарі журналістам лідер руху «Справедливість», кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Валентин Наливайченко, який сьогодні взяв участь у презентації стратегічного плану «Батьківщини» - «Треба діяти».


«У нас дуже амбітні плани. Ми готові діяти вже у перший день роботи, у перші ж години. Ми переконані, що якщо ти знаєш, що робити, маєш стратегічний план дій, то обов'язково досягнеш результату», - сказав він.


Третій номер у списку «Батьківщини» зауважив, що в об'єднаній команді у кожного є чітке завдання: «Мій пріоритет - питання національної безпеки та антикорупційна реформа».


Серед першочергових завдань антикорупційної політики, зазначив Валентин Наливайченко, - негайний запуск Антикорупційного суду, повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення: «Найголовніше - це викорінення корупції, щоб в країні панував закон і порядок».


«Ми не боїмося труднощів. Більше того, команда якраз сформована з людей, які досягали і можуть досягати результатів. Тому ми йдемо, щоб з'явився і парламент, і уряд, і прем'єр-міністр, який здатний діяти», - резюмував політик.


ba.org.ua



...

Юлія Тимошенко - прем'єр, яка може і знає, як знижувати тарифи, відновлювати економіку, піднімати зарплати та пенсії. І її команда має стратегічний план дій, який допоможе реалізувати зміни в Україні. Про це сказав у коментарі журналістам лідер руху «Справедливість», кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Валентин Наливайченко, який сьогодні взяв участь у презентації стратегічного плану «Батьківщини» - «Треба діяти». «У нас дуже амбітні плани. Ми готові діяти вже у перший день роботи, у перші ж години. Ми переконані, що якщо ти знаєш, що робити, маєш стратегічний план дій, то обов'язково досягнеш результату», - сказав він. Третій номер у списку «Батьківщини» зауважив, що в об'єднаній команді у кожного є чітке завдання: «Мій пріоритет - питання національної безпеки та антикорупційна реформа». Серед першочергових завдань антикорупційної політики, зазначив Валентин Наливайченко, - негайний запуск Антикорупційного суду, повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення: «Найголовніше - це викорінення корупції, щоб в країні панував закон і порядок». «Ми не боїмося труднощів. Більше того, команда якраз сформована з людей, які досягали і можуть досягати результатів. Тому ми йдемо, щоб з'явився і парламент, і уряд, і прем'єр-міністр, який здатний діяти», - резюмував політик. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика