Юлія Тимошенко: Ми – не «електорат», а вільні громадяни вільної демократичної європейської України! - «Мир» » «Новости Дня»
Руслан
Опубликовано: 16:47, 16 июля 2019
Мир / Украина

Юлія Тимошенко: Ми – не «електорат», а вільні громадяни вільної демократичної європейської України! - «Мир»

«Сьогодні - 29 років з дня ухвалення Декларації про державний суверенітет України. У нас чомусь це свято не дуже шанують і часто навіть не згадують. Бо і не вихідний день, і не незалежність, а щось таке - не зовсім зрозуміле», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. «Втім, це не так. Декларація про державний суверенітет на той час була дуже важливим і серйозним кроком до незалежності. Тоді, коли у Радянському Союзі активно готувався так званий «новий союзний договір» і починався серйозний
Юлія Тимошенко: Ми – не «електорат», а вільні громадяни вільної демократичної європейської України! - «Мир»
Юлія Тимошенко: Ми – не «електорат», а вільні громадяни вільної демократичної європейської України! - «Мир»

«Сьогодні - 29 років з дня ухвалення Декларації про державний суверенітет України.


У нас чомусь це свято не дуже шанують і часто навіть не згадують. Бо і не вихідний день, і не незалежність, а щось таке - не зовсім зрозуміле», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.


«Втім, це не так. Декларація про державний суверенітет на той час була дуже важливим і серйозним кроком до незалежності. Тоді, коли у Радянському Союзі активно готувався так званий «новий союзний договір» і починався серйозний «відкат» від політики перебудови та гласності, Україна чітко заявила, що готова, перш за все, захищати власні інтереси.


Тому наша повна державна незалежність 24 серпня 1991 року - не «випадкова». Це не наслідок московського «путчу». Проголошення державної незалежності Україні стало логічним і послідовним кроком після ухвалення Декларації про державний суверенітет України 16 липня 1990 року.


Тож я вітаю вас всіх з святом! І щиро бажаю, щоб якомога швидше закінчилася ця безперервна виборча кампанія і щоб згадали, що ми - не «електорат», а вільні громадяни вільної демократичної європейської України!


СЛАВА УКРАЇНІ!», - завершую Тимошенко.



«Вечірні Вісті»


...

«Сьогодні - 29 років з дня ухвалення Декларації про державний суверенітет України. У нас чомусь це свято не дуже шанують і часто навіть не згадують. Бо і не вихідний день, і не незалежність, а щось таке - не зовсім зрозуміле», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. «Втім, це не так. Декларація про державний суверенітет на той час була дуже важливим і серйозним кроком до незалежності. Тоді, коли у Радянському Союзі активно готувався так званий «новий союзний договір» і починався серйозний «відкат» від політики перебудови та гласності, Україна чітко заявила, що готова, перш за все, захищати власні інтереси. Тому наша повна державна незалежність 24 серпня 1991 року - не «випадкова». Це не наслідок московського «путчу». Проголошення державної незалежності Україні стало логічним і послідовним кроком після ухвалення Декларації про державний суверенітет України 16 липня 1990 року. Тож я вітаю вас всіх з святом! І щиро бажаю, щоб якомога швидше закінчилася ця безперервна виборча кампанія і щоб згадали, що ми - не «електорат», а вільні громадяни вільної демократичної європейської України! СЛАВА УКРАЇНІ!», - завершую Тимошенко. «Вечірні Вісті» .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика