Нова адміністративна реформа передбачає скорочення органів влади - «Мир» » «Новости Дня»
Маланья
Опубликовано: 20:49, 17 июля 2019
Мир / Украина

Нова адміністративна реформа передбачає скорочення органів влади - «Мир»

В Офісі Президента опрацьовують ініціативи щодо скорочення кількості членів уряду, віце-прем'єрів та органів виконавчої влади, які знаходяться в сфері управління відповідних міністерств. Про це під час брифінгу у середу повідомив заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН . "Більше деталей щодо цього в мене поки що немає, оскільки робота триває. Мова йде не тільки про скорочення членів уряду, про зменшення кількості „віце-прем'єрів без портфелів", які не очолюють міністерства. Мова також буде йти
Нова адміністративна реформа передбачає скорочення органів влади - «Мир»
Нова адміністративна реформа передбачає скорочення органів влади - «Мир»

В Офісі Президента опрацьовують ініціативи щодо скорочення кількості членів уряду, віце-прем'єрів та органів виконавчої влади, які знаходяться в сфері управління відповідних міністерств. Про це під час брифінгу у середу повідомив заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН.


"Більше деталей щодо цього в мене поки що немає, оскільки робота триває. Мова йде не тільки про скорочення членів уряду, про зменшення кількості „віце-прем'єрів без портфелів", які не очолюють міністерства. Мова також буде йти про скорочення центральних органів виконавчої влади, які не є міністерствами і які знаходяться у сфері впливу чи в сфері управління відповідних міністерств", - сказав він.


Рябошапка зазначив, що в Офісі Президента адміністративну реформу вважають необхідною, а орган не має створюватись під людину.


"Навпаки - якщо є певні державні функції то ми повинні подивитись, які центральні органи виконавчої влади повинні забезпечувати реалізацію цих функцій. Якщо ці функції насправді не є необхідними для країни чи суспільства, тоді відповідно і функції як такої не повинно існувати. Держава не повинна втручатись у діяльність підприємців чи громадян, відповідних органів теж не буде існувати", - додав він.


УНН


...

В Офісі Президента опрацьовують ініціативи щодо скорочення кількості членів уряду, віце-прем'єрів та органів виконавчої влади, які знаходяться в сфері управління відповідних міністерств. Про це під час брифінгу у середу повідомив заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН . "Більше деталей щодо цього в мене поки що немає, оскільки робота триває. Мова йде не тільки про скорочення членів уряду, про зменшення кількості „віце-прем'єрів без портфелів", які не очолюють міністерства. Мова також буде йти про скорочення центральних органів виконавчої влади, які не є міністерствами і які знаходяться у сфері впливу чи в сфері управління відповідних міністерств", - сказав він. Рябошапка зазначив, що в Офісі Президента адміністративну реформу вважають необхідною, а орган не має створюватись під людину. "Навпаки - якщо є певні державні функції то ми повинні подивитись, які центральні органи виконавчої влади повинні забезпечувати реалізацію цих функцій. Якщо ці функції насправді не є необхідними для країни чи суспільства, тоді відповідно і функції як такої не повинно існувати. Держава не повинна втручатись у діяльність підприємців чи громадян, відповідних органів теж не буде існувати", - додав він. УНН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика