Сусіди Гаррі та Меган обурені заборонами, яких не дозволяє собі навіть королева - «Мир» » «Новости Дня»
Oliver
Опубликовано: 04:56, 30 июля 2019
Мир / Украина

Сусіди Гаррі та Меган обурені заборонами, яких не дозволяє собі навіть королева - «Мир»

Жителі сусідніх будинків отримали список того, чого не можна робити поруч з новим будинком герцогів. Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл, які тільки нещодавно заселилися до свого нового будинку, вже встигли опинитися в центрі чергового скандалу. Цього разу причиною обурення жителів Віндзора стали інструкції з поведінки, які вони отримали. Як повідомляє видання The Sun, у пам'ятках був перелік правил поведінки, які повинні були виконуватись при зустрічі з герцогами Сассекськими. Так, сусідам заборонили першими починати розмову з
Сусіди Гаррі та Меган обурені заборонами, яких не дозволяє собі навіть королева - «Мир»
Сусіди Гаррі та Меган обурені заборонами, яких не дозволяє собі навіть королева - «Мир»

Жителі сусідніх будинків отримали список того, чого не можна робити поруч з новим будинком герцогів.



Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл, які тільки нещодавно заселилися до свого нового будинку, вже встигли опинитися в центрі чергового скандалу.
Цього разу причиною обурення жителів Віндзора стали інструкції з поведінки, які вони отримали.


Як повідомляє видання The Sun, у пам'ятках був перелік правил поведінки, які повинні були виконуватись при зустрічі з герцогами Сассекськими.
Так, сусідам заборонили першими починати розмову з подружжям, чіпати їхніх собак, звапитувати про сина та інші.


- Не підходити і не намагатися розпочати розмову, якщо ви побачили герцога і герцогиню.


- Говорити тільки "Доброго ранку!" Або схожі ввічливі фрази загального значення, якщо вони самі до вас звернулися


- Не пестити і навіть не торкатися до їхніх собак, навіть якщо тварини самі до вас підбігли


- Не пропонувати вигуляти собакНе звертатися з проханнями подивитися на малюка Арчі


- Не пропонувати свої послуги няні для АрчіНе залишати в поштовій скриньці Фрогмор-котеджу ніяких послань або предметів


При цьому зазначається, що сусіди королівського подружжя, це чиновники, обслуга королівського палацу та службовці маєтку, зокрема особистий королівський костюмер і няня принца Чарльза, всього близько 400 чоловік. За їхніми словами, подібних інструкцій і заборон не дозволяє собі навіть королева.


"Ми ніколи не чули нічого подібного. Всі, хто живе в маєтку і по сусідству, працюють на королівську сім'ю і знають, як вести себе", - заявив обурений мешканець, зазначивши, що принцу Гаррі і Меган варто було б повчитися у королеви, яка "зазвичай радіє, коли люди її вітають і спілкуються з нею".
Також сусіди Гаррі і Меган зауважили, що перелік правил, це якийсь жарт, оскільки подібні заборони незвичні для королівської сім'ї.
днак після громадського обурення безглуздими заборонами, Букінгемський палац вирішив зробити заяву, з виправданням, що самі герцоги Сассекські до складання правил жодного стосунку не мають: "Вони не знали і не просили про це. Даний інструктаж надійшов від члена королівського персоналу, який "надмірно опікає" родину.



ТСН


...

Жителі сусідніх будинків отримали список того, чого не можна робити поруч з новим будинком герцогів. Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл, які тільки нещодавно заселилися до свого нового будинку, вже встигли опинитися в центрі чергового скандалу. Цього разу причиною обурення жителів Віндзора стали інструкції з поведінки, які вони отримали. Як повідомляє видання The Sun, у пам'ятках був перелік правил поведінки, які повинні були виконуватись при зустрічі з герцогами Сассекськими. Так, сусідам заборонили першими починати розмову з подружжям, чіпати їхніх собак, звапитувати про сина та інші. - Не підходити і не намагатися розпочати розмову, якщо ви побачили герцога і герцогиню. - Говорити тільки "Доброго ранку!" Або схожі ввічливі фрази загального значення, якщо вони самі до вас звернулися - Не пестити і навіть не торкатися до їхніх собак, навіть якщо тварини самі до вас підбігли - Не пропонувати вигуляти собакНе звертатися з проханнями подивитися на малюка Арчі - Не пропонувати свої послуги няні для АрчіНе залишати в поштовій скриньці Фрогмор-котеджу ніяких послань або предметів При цьому зазначається, що сусіди королівського подружжя, це чиновники, обслуга королівського палацу та службовці маєтку, зокрема особистий королівський костюмер і няня принца Чарльза, всього близько 400 чоловік. За їхніми словами, подібних інструкцій і заборон не дозволяє собі навіть королева. "Ми ніколи не чули нічого подібного. Всі, хто живе в маєтку і по сусідству, працюють на королівську сім'ю і знають, як вести себе", - заявив обурений мешканець, зазначивши, що принцу Гаррі і Меган варто було б повчитися у королеви, яка "зазвичай радіє, коли люди її вітають і спілкуються з нею". Також сусіди Гаррі і Меган зауважили, що перелік правил, це якийсь жарт, оскільки подібні заборони незвичні для королівської сім'ї. днак після громадського обурення безглуздими заборонами, Букінгемський палац вирішив зробити заяву, з виправданням, що самі герцоги Сассекські до складання правил жодного стосунку не мають: "Вони не знали і не просили про це. Даний інструктаж надійшов від члена королівського персоналу, який "надмірно опікає" родину. ТСН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика