План таємних пологів Меган Маркл розробив Скотленд-Ярд: всі відомі подробиці - «Культура» » «Новости Дня»
Addington
Опубликовано: 09:05, 08 мая 2019
Украина / Культура

План таємних пологів Меган Маркл розробив Скотленд-Ярд: всі відомі подробиці - «Культура»

37-річна Меган Маркл і 34-річний принц Гаррі, бажаючи зберегти в таємниці всі подробиці народження свого первістка, звернулися за допомогою в Скотланд-Ярд. Як повідомляє elpais.com, саме лондонська поліція допомогла таємно доправити породіллю в приватну клініку і зробити це так, що про пологи стало відомо лише через кілька годин після їхнього завершення. Як пише dailymail.co.uk, дитина герцогів Сассекських з'явилася на світ о 5.26 ранку за місцевим часом, в той час як про її народження повідомили публіці лише ввечері, коли пара разом
План таємних пологів Меган Маркл розробив Скотленд-Ярд: всі відомі подробиці - «Культура»
План таємних пологів Меган Маркл розробив Скотленд-Ярд: всі відомі подробиці - «Культура»

37-річна Меган Маркл і 34-річний принц Гаррі, бажаючи зберегти в таємниці всі подробиці народження свого первістка, звернулися за допомогою в Скотланд-Ярд. Як повідомляє elpais.com, саме лондонська поліція допомогла таємно доправити породіллю в приватну клініку і зробити це так, що про пологи стало відомо лише через кілька годин після їхнього завершення.


Як пише dailymail.co.uk, дитина герцогів Сассекських з'явилася на світ о 5.26 ранку за місцевим часом, в той час як про її народження повідомили публіці лише ввечері, коли пара разом з новонародженим малюком вже приїхала з лікарні в їхній власний будинок - котедж Фрогмор, біля Віндзорського замку.



Імовірно, Меган народила в приватній клініці The Portland Hospital, а процедура обійшлася королівської сім'ї мінімум у 8 тисяч фунтів стерлінгів (близько 270 тисяч гривень) - такий мінімальний пакет послуг в цьому медичному закладі.


Меган відмовилася від традиційного позування для фотографів з немовлям на руках, як раніше робила дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. І поки не відомо, коли герцогиня здійснить перший вихід у світ після поповнення в родині.


У той же час відомо, що принц Гаррі, який уже встиг дати перше інтерв'ю після появи спадкоємця, 9 травня вирушить в Нідерланди, щоб взяти участь у церемонії відкриття Invictus Games. Місцеві ЗМІ очікують, що до цього моменту буде названо ім'я новонародженого малюка.


iod.media


...

37-річна Меган Маркл і 34-річний принц Гаррі, бажаючи зберегти в таємниці всі подробиці народження свого первістка, звернулися за допомогою в Скотланд-Ярд. Як повідомляє elpais.com, саме лондонська поліція допомогла таємно доправити породіллю в приватну клініку і зробити це так, що про пологи стало відомо лише через кілька годин після їхнього завершення. Як пише dailymail.co.uk, дитина герцогів Сассекських з'явилася на світ о 5.26 ранку за місцевим часом, в той час як про її народження повідомили публіці лише ввечері, коли пара разом з новонародженим малюком вже приїхала з лікарні в їхній власний будинок - котедж Фрогмор, біля Віндзорського замку. Імовірно, Меган народила в приватній клініці The Portland Hospital, а процедура обійшлася королівської сім'ї мінімум у 8 тисяч фунтів стерлінгів (близько 270 тисяч гривень) - такий мінімальний пакет послуг в цьому медичному закладі. Меган відмовилася від традиційного позування для фотографів з немовлям на руках, як раніше робила дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон. І поки не відомо, коли герцогиня здійснить перший вихід у світ після поповнення в родині. У той же час відомо, що принц Гаррі, який уже встиг дати перше інтерв'ю після появи спадкоємця, 9 травня вирушить в Нідерланди, щоб взяти участь у церемонії відкриття Invictus Games. Місцеві ЗМІ очікують, що до цього моменту буде названо ім'я новонародженого малюка. iod.media .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика