Ель та Дакота Феннінґ зіграють в одному фільмі - «Мир» » «Новости Дня»
Катерина
Опубликовано: 16:41, 10 декабря 2019
Мир / Украина

Ель та Дакота Феннінґ зіграють в одному фільмі - «Мир»

Актриси зіграють сестер в екранізації роману «Соловей» («The Nightingale») американської письменниці Крістін Генни! Про це повідомляє Cinematico.
Ель та Дакота Феннінґ зіграють в одному фільмі - «Мир»
Ель та Дакота Феннінґ зіграють в одному фільмі - «Мир»

Актриси зіграють сестер в екранізації роману «Соловей» («The Nightingale») американської письменниці Крістін Генни! Про це повідомляє Cinematico.


Режисеркою стрічки буде Мелані Лоран, яка раніше працювала з Ель Феннінґ на зйомках фільму «Ґалвестон».


Офіційний опис книжки: «Це життєствердна і надзвичайно зворушлива історія, що розгортається на тлі Другої світової війни під час нацистської окупації Франції.


Двох сестер В'янн та Ізабель Моріак розділили час і обставини, змусивши кожну йти своїм шляхом: одну приєднатися до партизанського руху спротиву, іншу ділити дах із ворогом та пережити нелюдські страждання заради порятунку власних дітей.
Ця книга - відверта розповідь про Другу світову очима жінки та її роль у цій війні, про материнство і справжню сестринську любов, про відданість і, зрештою, перемогу».


«Соловей» стане першим фільмом, у якому ми з'явимося разом в одному кадрі. Ми вже було грали одну героїню в різному віці, але ніколи не розмовляли одна з одною перед камерою. Упродовж років ми чекали на фільм, у якому зможемо грати разом, і ось перед нами з'явився цей скарб», - заявили сестри Феннінґ у спільному зверненні.


...

Актриси зіграють сестер в екранізації роману «Соловей» («The Nightingale») американської письменниці Крістін Генни! Про це повідомляє Cinematico. Режисеркою стрічки буде Мелані Лоран, яка раніше працювала з Ель Феннінґ на зйомках фільму «Ґалвестон». Офіційний опис книжки: «Це життєствердна і надзвичайно зворушлива історія, що розгортається на тлі Другої світової війни під час нацистської окупації Франції. Двох сестер В'янн та Ізабель Моріак розділили час і обставини, змусивши кожну йти своїм шляхом: одну приєднатися до партизанського руху спротиву, іншу ділити дах із ворогом та пережити нелюдські страждання заради порятунку власних дітей. Ця книга - відверта розповідь про Другу світову очима жінки та її роль у цій війні, про материнство і справжню сестринську любов, про відданість і, зрештою, перемогу». «Соловей» стане першим фільмом, у якому ми з'явимося разом в одному кадрі. Ми вже було грали одну героїню в різному віці, але ніколи не розмовляли одна з одною перед камерою. Упродовж років ми чекали на фільм, у якому зможемо грати разом, і ось перед нами з'явився цей скарб», - заявили сестри Феннінґ у спільному зверненні. .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика