Лікар назвав вакцину, що найефективніше захищає від "Дельти" - «Мир» » «Новости Дня»
Jerome
Опубликовано: 00:00, 31 августа 2021
Мир / Украина

Лікар назвав вакцину, що найефективніше захищає від "Дельти" - «Мир»

Вакцини проти COVID-19 на основі інактивованого вірусу можуть виявитися найбільш ефективними проти нових штамів, в тому числі Дельта-штаму. До них належить вакцина CoronaVac виробництва SinoVac. Таке...
Лікар назвав вакцину, що найефективніше захищає від "Дельти" - «Мир»
Лікар назвав вакцину, що найефективніше захищає від "Дельти" - «Мир»

Вакцини проти COVID-19 на основі інактивованого вірусу можуть виявитися найбільш ефективними проти нових штамів, в тому числі Дельта-штаму. До них належить вакцина CoronaVac виробництва SinoVac.


Таке припущення в ексклюзивному бліцінтерв'ю OBOZREVATEL висловив лікар-анестезіолог, відповідальний за клінічні дослідження препаратів від COVID-19 і постковідних уражень в одній з ізраїльських компаній Борис Бриль. "У випадку з Moderna і Pfizer ми маємо антитіла тільки проти білка або частини білка, а тут ми маємо повний набір всіх пептидів", - пояснив він.


За словами медика, такі прогнози можна будувати "з обережною упевненістю". "На сьогоднішній день Moderna показала кращі результати. Але з обережною упевненістю я можу припускати, що вакцини типу SinoVac, засновані на вбитому вірусі, можуть виявитися ще більш ефективними", - сказав він.


Лікар також пояснив, чому коронавірусом можуть заражатися ті, хто був щеплений. За його словами, це залежить від ряду причин.


"Люди, які отримали щеплення від коронавірусу, можуть хворіти COVID-19, тому що з'явилися нові штами і тому що вакцини не захищають на 100%. Але не забувайте, що вони хворіють набагато легше, ніж нещеплені", - підкреслив він.


У цьому контексті медик повідомив, що серед щеплених громадян Ізраїлю у віці до 40 років немає хворих. Водночас людям похилого віку щеплення може врятувати життя. "Якщо у невакцинованої людини у віці 80 років шанс померти від коронавірусу становить 80%, то у вакцинованого він становить близько 5%", - сказав він.


"Вечірні Вісті"


...

Вакцини проти COVID-19 на основі інактивованого вірусу можуть виявитися найбільш ефективними проти нових штамів, в тому числі Дельта-штаму. До них належить вакцина CoronaVac виробництва SinoVac. Таке припущення в ексклюзивному бліцінтерв'ю OBOZREVATEL висловив лікар-анестезіолог, відповідальний за клінічні дослідження препаратів від COVID-19 і постковідних уражень в одній з ізраїльських компаній Борис Бриль. "У випадку з Moderna і Pfizer ми маємо антитіла тільки проти білка або частини білка, а тут ми маємо повний набір всіх пептидів", - пояснив він. За словами медика, такі прогнози можна будувати "з обережною упевненістю". "На сьогоднішній день Moderna показала кращі результати. Але з обережною упевненістю я можу припускати, що вакцини типу SinoVac, засновані на вбитому вірусі, можуть виявитися ще більш ефективними", - сказав він. Лікар також пояснив, чому коронавірусом можуть заражатися ті, хто був щеплений. За його словами, це залежить від ряду причин. "Люди, які отримали щеплення від коронавірусу, можуть хворіти COVID-19, тому що з'явилися нові штами і тому що вакцини не захищають на 100%. Але не забувайте, що вони хворіють набагато легше, ніж нещеплені", - підкреслив він. У цьому контексті медик повідомив, що серед щеплених громадян Ізраїлю у віці до 40 років немає хворих. Водночас людям похилого віку щеплення може врятувати життя. "Якщо у невакцинованої людини у віці 80 років шанс померти від коронавірусу становить 80%, то у вакцинованого він становить близько 5%", - сказав він. "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика