"Я Путіну завжди вірила": Клімкін розповів, як Меркель не хотіла визнавати агресію РФ (відео) - «Мир» » «Новости Дня»
Мстислава
Опубликовано: 00:00, 31 августа 2021
Мир / Украина

"Я Путіну завжди вірила": Клімкін розповів, як Меркель не хотіла визнавати агресію РФ (відео) - «Мир»

Клімкін каже, що Меркель не вірила в агресію РФ проти України / Фото: REUTERS Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що влітку 2014 року канцлер Німеччини Ангела Меркель відмовлялася вірити в агресію...
"Я Путіну завжди вірила": Клімкін розповів, як Меркель не хотіла визнавати агресію РФ (відео) - «Мир»
"Я Путіну завжди вірила": Клімкін розповів, як Меркель не хотіла визнавати агресію РФ (відео) - «Мир»

Клімкін каже, що Меркель не вірила в агресію РФ проти України / Фото: REUTERS


Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що влітку 2014 року канцлер Німеччини Ангела Меркель відмовлялася вірити в агресію Росії проти України.


Про це він розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу". За словами екс-очільника МЗС, під час візиту до Києва 23 серпня Меркель розповіли про військову присутність росіян в Україні, інформує УНІАН.


"Меркель каже: "А мені Путін каже, що росіян тут немає. Всі ті, хто якось там пробралися невідомим шляхом, щось протягнули. А Путін, я йому завжди вірила, тепер не знаю, чи вірити..." Після переговорів я "схопив" двох ключових її радників, кажу їм, ви що, довбанулися, не бачите? Вони кажуть: "Ми теж намагаємось їй пояснити", - розповів Клімкін.


Він додав, що "євросоюзівська" частина Заходу "намагалися відбиватися від того руками й ногами". Далі західні дипломати, каже Клімкін, просили його "тягнути час". 




Раніше третій президент Віктор Ющенко заявив, що Меркель у 2008 році не дала добро на отримання Україною Плану дій щодо членства в НАТО. Крім того, колишній радник Володимира Путіна заявляв, що Захід у питанні Донбасу перейшов на бік Російської Федерації.


УНІАН


...

Клімкін каже, що Меркель не вірила в агресію РФ проти України / Фото: REUTERS Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що влітку 2014 року канцлер Німеччини Ангела Меркель відмовлялася вірити в агресію Росії проти України. Про це він розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу". За словами екс-очільника МЗС, під час візиту до Києва 23 серпня Меркель розповіли про військову присутність росіян в Україні, інформує УНІАН. "Меркель каже: "А мені Путін каже, що росіян тут немає. Всі ті, хто якось там пробралися невідомим шляхом, щось протягнули. А Путін, я йому завжди вірила, тепер не знаю, чи вірити." Після переговорів я "схопив" двох ключових її радників, кажу їм, ви що, довбанулися, не бачите? Вони кажуть: "Ми теж намагаємось їй пояснити", - розповів Клімкін. Він додав, що "євросоюзівська" частина Заходу "намагалися відбиватися від того руками й ногами". Далі західні дипломати, каже Клімкін, просили його "тягнути час". Раніше третій президент Віктор Ющенко заявив, що Меркель у 2008 році не дала добро на отримання Україною Плану дій щодо членства в НАТО. Крім того, колишній радник Володимира Путіна заявляв, що Захід у питанні Донбасу перейшов на бік Російської Федерації. УНІАН .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика