Іван Крулько: Для того щоб подолати бідність, влада має припинити обкрадати народ - «Политика» » «Новости Дня»
Арсений
Опубликовано: 18:28, 21 февраля 2019
Политика / Украина

Іван Крулько: Для того щоб подолати бідність, влада має припинити обкрадати народ - «Политика»

Те, що за місяць до виборів влада починає презентувати стратегію боротьби з бідністю, виглядає як маніпуляція і задурювання людей. Таку думку висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne. За його словами, усі прекрасно знають плани Порошенка і всієї влади, яку він контролює на 100%, - це підняття тарифів у травні і вересні. І це не сприятиме покращенню життя людей, зазначив політик. На його переконання, жодні підвищення та індексації зарплат і навіть субсидії, які хочуть роздати
Іван Крулько: Для того щоб подолати бідність, влада має припинити обкрадати народ - «Политика»

Те, що за місяць до виборів влада починає презентувати стратегію боротьби з бідністю, виглядає як маніпуляція і задурювання людей.


Таку думку висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne.


За його словами, усі прекрасно знають плани Порошенка і всієї влади, яку він контролює на 100%, - це підняття тарифів у травні і вересні. І це не сприятиме покращенню життя людей, зазначив політик.


На його переконання, жодні підвищення та індексації зарплат і навіть субсидії, які хочуть роздати людям, жодним чином не покриють заплановане зростання тарифів.


«На жаль, справжня стратегія Порошенка - зробити населення бідним. Президенту це вигідно, бо бідному населенню перед виборами легко втюхати будь-що, зокрема «Петрову тисячу», за яку масово хочуть скупити голоси. Тоді як середній клас так легко не обведеш», - резюмував заступник Голови партії.


Для того щоб подолати бідність, влада має припинити обкрадати народ, почати боротись із олігархами та тіньовою економікою, а також почати підтримувати малий і середній бізнес, зауважив Іван Крулько.


ba.org.ua


...

Те, що за місяць до виборів влада починає презентувати стратегію боротьби з бідністю, виглядає як маніпуляція і задурювання людей. Таку думку висловив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne. За його словами, усі прекрасно знають плани Порошенка і всієї влади, яку він контролює на 100%, - це підняття тарифів у травні і вересні. І це не сприятиме покращенню життя людей, зазначив політик. На його переконання, жодні підвищення та індексації зарплат і навіть субсидії, які хочуть роздати людям, жодним чином не покриють заплановане зростання тарифів. «На жаль, справжня стратегія Порошенка - зробити населення бідним. Президенту це вигідно, бо бідному населенню перед виборами легко втюхати будь-що, зокрема «Петрову тисячу», за яку масово хочуть скупити голоси. Тоді як середній клас так легко не обведеш», - резюмував заступник Голови партії. Для того щоб подолати бідність, влада має припинити обкрадати народ, почати боротись із олігархами та тіньовою економікою, а також почати підтримувати малий і середній бізнес, зауважив Іван Крулько. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика