«Батьківщина» вимагає покарати шахраїв, які залишили сотні фермерів Одещини без зерна - «Политика» » «Новости Дня»
MacAlister
Опубликовано: 00:29, 20 марта 2019
Политика / Украина

«Батьківщина» вимагає покарати шахраїв, які залишили сотні фермерів Одещини без зерна - «Политика»

«Батьківщина» звернулась до правоохоронних органів (СБУ, ГПУ, МВС) з проханням розібратись з масовою аферою, яка залишила сотні фермерів Одещини без зерна та грошей. Про це повідомив заступник...
«Батьківщина» вимагає покарати шахраїв, які залишили сотні фермерів Одещини без зерна - «Политика»

«Батьківщина» звернулась до правоохоронних органів (СБУ, ГПУ, МВС) з проханням розібратись з масовою аферою, яка залишила сотні фермерів Одещини без зерна та грошей.


Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час брифінгу в парламенті.


За його словами, фермери залишили на зберігання у шести елеваторах Одеської області вирощене збіжжя, а коли прийшов час його забирати, виявилось, що зерна немає: його вже кілька разів продали через фірму-прокладку. Так, повідомив народний депутат, лише по Любашівському району фермери втратили 400 тис. дол.


«Держава та правоохоронні органи не мають кинути фермерів у біді. Маємо зробити все можливе, щоб відновити справедливість, щоб шахраї понесли кримінальну відповідальність. І щоб те, що у людей вкрали, повернули. Бо насправді, коли сотні фермерів не можуть засіяти поля через відсутність зерна та грошей. Завтра їхні родини будуть без роботи та засобів для існування, а ми - без хліба і без виручки від експорту», - резюмував Іван Крулько.


Від імені фермерів на брифінгу виступив директор ФГ «Росток», голова Асоціація фермерів Любашівського району Михайло Рубля.


«На Одещині вже сохне земля, а ми не можемо вийти в поле, щоб засіяти його. Бо немає ні насіння, ні добрив, ні паливно-мастильних матеріалів, ні грошей. Якщо зараз не знайдемо гроші на матеріали для посівної, треба буде йти із простягненою рукою по світу», - підсумував він і додав, що власники елеваторів - фірма «Агроінвестгруп» - залишили без збіжжя та засобів до існування не лише фермерів, а й Аграрний фонд України.


На жаль, про цю ситуацію не пишуть ЗМІ і мовчать правоохоронні органи, тож єдина надія на Юлію Тимошенко та її фракцію, зауважив Михайло Рубля.


ba.org.ua




...

«Батьківщина» звернулась до правоохоронних органів (СБУ, ГПУ, МВС) з проханням розібратись з масовою аферою, яка залишила сотні фермерів Одещини без зерна та грошей. Про це повідомив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час брифінгу в парламенті. За його словами, фермери залишили на зберігання у шести елеваторах Одеської області вирощене збіжжя, а коли прийшов час його забирати, виявилось, що зерна немає: його вже кілька разів продали через фірму-прокладку. Так, повідомив народний депутат, лише по Любашівському району фермери втратили 400 тис. дол. «Держава та правоохоронні органи не мають кинути фермерів у біді. Маємо зробити все можливе, щоб відновити справедливість, щоб шахраї понесли кримінальну відповідальність. І щоб те, що у людей вкрали, повернули. Бо насправді, коли сотні фермерів не можуть засіяти поля через відсутність зерна та грошей. Завтра їхні родини будуть без роботи та засобів для існування, а ми - без хліба і без виручки від експорту», - резюмував Іван Крулько. Від імені фермерів на брифінгу виступив директор ФГ «Росток», голова Асоціація фермерів Любашівського району Михайло Рубля. «На Одещині вже сохне земля, а ми не можемо вийти в поле, щоб засіяти його. Бо немає ні насіння, ні добрив, ні паливно-мастильних матеріалів, ні грошей. Якщо зараз не знайдемо гроші на матеріали для посівної, треба буде йти із простягненою рукою по світу», - підсумував він і додав, що власники елеваторів - фірма «Агроінвестгруп» - залишили без збіжжя та засобів до існування не лише фермерів, а й Аграрний фонд України. На жаль, про цю ситуацію не пишуть ЗМІ і мовчать правоохоронні органи, тож єдина надія на Юлію Тимошенко та її фракцію, зауважив Михайло Рубля. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика