Президент Порошенко побудував свою виборчу кампанію на брехні і підкупі, - Сергій Соболєв - «Политика» » «Новости Дня»
Young
Опубликовано: 18:07, 20 марта 2019
Политика / Украина

Президент Порошенко побудував свою виборчу кампанію на брехні і підкупі, - Сергій Соболєв - «Политика»

Президент Петро Порошенко побудував свою виборчу кампанію на тотальній брехні. Це яскраво доводить рішення Печерського райсуду суду м. Києва, який задовільнив позов кандидата у Президенти Юлії Тимошенко до керівника...
Президент Порошенко побудував свою виборчу кампанію на брехні і підкупі, - Сергій Соболєв - «Политика»

Президент Петро Порошенко побудував свою виборчу кампанію на тотальній брехні. Це яскраво доводить рішення Печерського райсуду суду м. Києва, який задовільнив позов кандидата у Президенти Юлії Тимошенко до керівника фракції «БПП» у парламенті та визнав, що Артур Герасимов розповсюджує недостовірну інформацію про лідера «Батьківщини».


Про це заявив з парламентської трибуни перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.


«Один базікало у цьому залі визнаний брехуном стосовно поширення неправдивої інформації щодо Юлі Тимошенко. Це підтвердження того, на чому побудував свою кампанію нинішній президент: брехня і ще раз брехня!» - наголосив депутат.


Влада веде нечесну кампанію ще не фоні тотального зубожіння людей, додав Сергій Соболєв.


«Виявляється, за 20 доларів можна змінити волевиявлення громадян. Ви можете уявити до якого стану треба було довести громадян власної держави», - обурився парламентар.


За словами Сергія Соболєва, також з'явилася інформація, що у низці областей безробітні люди залучаються до соціальної праці з роздачі листівок, у яких мова йде, мовляв, «як гарно працює президент».


І на це все використовують бюджетні ресурси, зауважив заступник Голови фракції «Батьківщина».


«Ще в такий спосіб залучають і безробітних, які завдяки саме цій владі втратили роботу, до того, щоб прямо займатися підкупом. І все це відбуваються на фоні тотального провалу в боротьбі з корупцією серед усіх правоохоронних органів України. Виявляється, навіть злочини «на крові» стають не злочинами і ці справи не передаються до суду, а стають черговим способом відмивання і відбілювання чинної влади», - зазначив Сергій Соболєв.


ba.org.ua



...

Президент Петро Порошенко побудував свою виборчу кампанію на тотальній брехні. Це яскраво доводить рішення Печерського райсуду суду м. Києва, який задовільнив позов кандидата у Президенти Юлії Тимошенко до керівника фракції «БПП» у парламенті та визнав, що Артур Герасимов розповсюджує недостовірну інформацію про лідера «Батьківщини». Про це заявив з парламентської трибуни перший заступник Голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв. «Один базікало у цьому залі визнаний брехуном стосовно поширення неправдивої інформації щодо Юлі Тимошенко. Це підтвердження того, на чому побудував свою кампанію нинішній президент: брехня і ще раз брехня!» - наголосив депутат. Влада веде нечесну кампанію ще не фоні тотального зубожіння людей, додав Сергій Соболєв. «Виявляється, за 20 доларів можна змінити волевиявлення громадян. Ви можете уявити до якого стану треба було довести громадян власної держави», - обурився парламентар. За словами Сергія Соболєва, також з'явилася інформація, що у низці областей безробітні люди залучаються до соціальної праці з роздачі листівок, у яких мова йде, мовляв, «як гарно працює президент». І на це все використовують бюджетні ресурси, зауважив заступник Голови фракції «Батьківщина». «Ще в такий спосіб залучають і безробітних, які завдяки саме цій владі втратили роботу, до того, щоб прямо займатися підкупом. І все це відбуваються на фоні тотального провалу в боротьбі з корупцією серед усіх правоохоронних органів України. Виявляється, навіть злочини «на крові» стають не злочинами і ці справи не передаються до суду, а стають черговим способом відмивання і відбілювання чинної влади», - зазначив Сергій Соболєв. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика