Юлія Тимошенко: Президента, якого ЄС та США підозрюють у корупції, потрібно негайно міняти - «Политика» » «Новости Дня»
Bosworth
Опубликовано: 18:13, 23 марта 2019
Политика / Украина

Юлія Тимошенко: Президента, якого ЄС та США підозрюють у корупції, потрібно негайно міняти - «Политика»

У той час, коли Генпрокуратура та СБУ в Україні не здатні розслідувати корупцію Порошенка та його оточення, цим зайнялись європейські та американські структури. Антикорупційне розслідування відкрили Кіпрський суд,...
Юлія Тимошенко: Президента, якого ЄС та США підозрюють у корупції, потрібно негайно міняти - «Политика»

У той час, коли Генпрокуратура та СБУ в Україні не здатні розслідувати корупцію Порошенка та його оточення, цим зайнялись європейські та американські структури. Антикорупційне розслідування відкрили Кіпрський суд, Британське агентство по шахрайству в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF).


Про це Юлія Тимошенко заявила під час прес-конференції в Луцьку.


«Це, по суті, стало підсумком багаторічної корупції, яка здійснювалась президентом та його найближчими соратниками, бізнес-партнерами на оборонному бюджеті. Коли ЄС проти глави держави розпочинає корупційне розслідування, це говорить про те, що силові структури в Україні, на жаль, не працюють. Генпрокуратура та СБУ перетворилися, по суті, в департаменти корпорації «Рошен», які не мають ні свободи, ні бажання розслідувати резонансні корупційні справи Порошенка та його оточення», - наголосила лідер «Батьківщини».


Як зауважила Юлія Тимошенко, для України, яка пережила важкі випробування, яка живе у війні, у бідності, співпраця європейських країн є надзвичайно важливою. Тож, неприйнятним є ситуація, коли лідер держави підозрюється в корупції.


Окрім того, стало відомо, що і в США розпочато корупційне розслідування проти оточення чинного президента: «За всіма напрямкам вже почали працювати інші держави, тоді як силові структури в Україні не спрацьовують».


Голова партії нагадала, що рівно 7 років тому на посаду міністра економіки в уряді Януковича був призначений Порошенко.


«Чужу людину на таку посаду не призначають. Янукович був вигнаний українським народом в Ростов-на-Дону, але залишився його спадкоємець - Петро Порошенко, який продовжив корупцію і покривав всю корупцію, яка була до того», - сказала вона.


Юлія Тимошенко порадила чинному президенту думати про кримінальну відповідальність, а не мріяти після другої каденції піти в депутати Європарламенту, «адже корупція і шахрайство були на території ЄС за його участі». Про персональну відповідальність Голова партії нагадала і Генпрокуратурі та СБУ.


ba.org.ua


...

У той час, коли Генпрокуратура та СБУ в Україні не здатні розслідувати корупцію Порошенка та його оточення, цим зайнялись європейські та американські структури. Антикорупційне розслідування відкрили Кіпрський суд, Британське агентство по шахрайству в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF). Про це Юлія Тимошенко заявила під час прес-конференції в Луцьку. «Це, по суті, стало підсумком багаторічної корупції, яка здійснювалась президентом та його найближчими соратниками, бізнес-партнерами на оборонному бюджеті. Коли ЄС проти глави держави розпочинає корупційне розслідування, це говорить про те, що силові структури в Україні, на жаль, не працюють. Генпрокуратура та СБУ перетворилися, по суті, в департаменти корпорації «Рошен», які не мають ні свободи, ні бажання розслідувати резонансні корупційні справи Порошенка та його оточення», - наголосила лідер «Батьківщини». Як зауважила Юлія Тимошенко, для України, яка пережила важкі випробування, яка живе у війні, у бідності, співпраця європейських країн є надзвичайно важливою. Тож, неприйнятним є ситуація, коли лідер держави підозрюється в корупції. Окрім того, стало відомо, що і в США розпочато корупційне розслідування проти оточення чинного президента: «За всіма напрямкам вже почали працювати інші держави, тоді як силові структури в Україні не спрацьовують». Голова партії нагадала, що рівно 7 років тому на посаду міністра економіки в уряді Януковича був призначений Порошенко. «Чужу людину на таку посаду не призначають. Янукович був вигнаний українським народом в Ростов-на-Дону, але залишився його спадкоємець - Петро Порошенко, який продовжив корупцію і покривав всю корупцію, яка була до того», - сказала вона. Юлія Тимошенко порадила чинному президенту думати про кримінальну відповідальність, а не мріяти після другої каденції піти в депутати Європарламенту, «адже корупція і шахрайство були на території ЄС за його участі». Про персональну відповідальність Голова партії нагадала і Генпрокуратурі та СБУ. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика