Україна завадила російському лобі у ПАРЄ змінити процедуру скасування санкцій, – Сергій Власенко - «Политика» » «Новости Дня»
Мария
Опубликовано: 12:17, 11 апреля 2019
Политика / Украина

Україна завадила російському лобі у ПАРЄ змінити процедуру скасування санкцій, – Сергій Власенко - «Политика»

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію щодо РФ. Документ міг запустити механізм, який би прикінцево відібрав у Асамблеї можливість накладати санкції на національні делегації. Проте українська сторона...
Україна завадила російському лобі у ПАРЄ змінити процедуру скасування санкцій, – Сергій Власенко - «Политика»
Україна завадила російському лобі у ПАРЄ змінити процедуру скасування санкцій, – Сергій Власенко - «Политика»

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію щодо РФ. Документ міг запустити механізм, який би прикінцево відібрав у Асамблеї можливість накладати санкції на національні делегації. Проте українська сторона подала правки і ключові небезпечні норми усунули з проекту.


Про це повідомив у коментарі журналістам народний депутат «Батьківщини», заступник члена Постійної делегації у ПАРЄ Сергій Власенко.


«Але цього не відбулося. Ми завадили цьому. За Асамблеєю залишається можливість і право застосовувати обмеження права голосу для делегацій та обмеження для повноважень делегацій», - сказав він.


Сергій Власенко також зауважив, що російське лобі в Асамблеї - величезне.


«Росія робитиме все, щоб повернутися до ПАРЄ, але ми будемо протидіяти», - наголосив представник «Батьківщини».


Але водночас, на тлі цих подій, політик обурився діям української влади.


«Як відповідати на питання колег по ПАРЄ про те, що рівень корупції в Україні величезний, що керівництво держави, зокрема і президент, торгують з РФ, а ми вимагаємо, щоб вони ми не торгували», - риторично запитав він.


Резолюція Про виклики перед Парламентською асамблеєю Ради Європи початково мала на меті зняття санкційного тиску з РФ. Під час підготовки документу українська сторона подала ключові правки. У результаті Росія не отримала зміни процедури запровадження санкцій.


Нагадаємо, ПАРЄ позбавила делегацію Росії права голосу в січні 2015 року через агресію цієї країни проти України.


ba.org.ua


...

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію щодо РФ. Документ міг запустити механізм, який би прикінцево відібрав у Асамблеї можливість накладати санкції на національні делегації. Проте українська сторона подала правки і ключові небезпечні норми усунули з проекту. Про це повідомив у коментарі журналістам народний депутат «Батьківщини», заступник члена Постійної делегації у ПАРЄ Сергій Власенко. «Але цього не відбулося. Ми завадили цьому. За Асамблеєю залишається можливість і право застосовувати обмеження права голосу для делегацій та обмеження для повноважень делегацій», - сказав він. Сергій Власенко також зауважив, що російське лобі в Асамблеї - величезне. «Росія робитиме все, щоб повернутися до ПАРЄ, але ми будемо протидіяти», - наголосив представник «Батьківщини». Але водночас, на тлі цих подій, політик обурився діям української влади. «Як відповідати на питання колег по ПАРЄ про те, що рівень корупції в Україні величезний, що керівництво держави, зокрема і президент, торгують з РФ, а ми вимагаємо, щоб вони ми не торгували», - риторично запитав він. Резолюція Про виклики перед Парламентською асамблеєю Ради Європи початково мала на меті зняття санкційного тиску з РФ. Під час підготовки документу українська сторона подала ключові правки. У результаті Росія не отримала зміни процедури запровадження санкцій. Нагадаємо, ПАРЄ позбавила делегацію Росії права голосу в січні 2015 року через агресію цієї країни проти України. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика