Не «Грою престолів» єдиною! Або Чотири багатосерійні загадки - «Политика» » «Новости Дня»
Изольда
Опубликовано: 18:16, 16 апреля 2019
Политика / Украина

Не «Грою престолів» єдиною! Або Чотири багатосерійні загадки - «Политика»

Увесь світ гадає, кому ж дістанеться залізний трон. Та не «Грою престолів» єдиною! Насправді повз нашу увагу пройшло чимало досить цікавих та інтригуючи серіалів, хоч і не таких епічних та пафосних. Тим не менш ці телефільми заслуговують на увагу. «Погані матусі» У центрі сюжету австралійського серіалу лікарка на ім'я Сара (Тесс Хобрич). Вона любляча дружина й вважає свій шлюб щасливим... Однак одного разу вона дізнається, що чоловік Ентон (Деніел Макферсон) зраджує її з подругою Шарлоттою (Мелісса Джордж)... Головня героїня обурена,
Не «Грою престолів» єдиною! Або Чотири багатосерійні загадки - «Политика»
Не «Грою престолів» єдиною! Або Чотири багатосерійні загадки - «Политика»

Увесь світ гадає, кому ж дістанеться залізний трон. Та не «Грою престолів» єдиною! Насправді повз нашу увагу пройшло чимало досить цікавих та інтригуючи серіалів, хоч і не таких епічних та пафосних. Тим не менш ці телефільми заслуговують на увагу.


«Погані матусі»


У центрі сюжету австралійського серіалу лікарка на ім'я Сара (Тесс Хобрич). Вона любляча дружина й вважає свій шлюб щасливим... Однак одного разу вона дізнається, що чоловік Ентон (Деніел Макферсон) зраджує її з подругою Шарлоттою (Мелісса Джордж)... Головня героїня обурена, розчарована, спустошена. Але вона не здогадується, що далі буде ще гірше. Шарлотту вбито, а Ентон стає головним підозрюваним у цьому злочині. Тож Сарі разом зі своїми подругами, які звуть себе «поганими матусями», треба буде докопатися до істини.


Цей телефільм, хоча й не надто розрекламований, анітрохи не гірший за знамениту «Маленьку велику брехню». Тут є і інтрига, і справжня драма. Бо ж нам будуть розповідати про усіх героїнь потроху. Ну а наприкінці і вбивця точно знайдеться.


«Дилема»


Серіал розповідає про Майю Тревіс (Робін Танні), яка вісім років тому в якості прокурора звинувачувала відомого актора у подвійному вбивстві. Але не зважаючи на фактично неспростовні докази, вона програла процес. Жінка була настільки виснажена та розчарована, що вирішила піти з прокуратури. От тільки через вісім років вона знову повернеться. Річ у тім, що підозрюваний раніше актор знову скоїв злочин. І тепер Майя будь-що повинна довести справу до кінця й посадити негідника за грати.


Було дуже приємно побачити знову зірку культового серіалу «Менталіст». Робін Танні нарешті повернулася та ще й у досить непоганий серіал.


«Доведена невинуватість»


Історія знає безліч випадків, коли та чи інша невинна людина все ж була засуджена до ув'язнення чи й навіть до смертної кари! Головна героїня серіалу Меделін Скотт (Рашель Лефевр) теж опинилася в такій ситуації. Дівчину та її брата Леві звинуватили у вбивстві їх подруги. Головних героїв визнали винними, і десять років вони просиділи у в'язниці. Але все ж їм вдалося виграти апеляцію. Після звільнення Меделін вирішила допомагати таким, як вона сама, - рятувати невинних від несправедливого суду. Й звісно, перш за все головній героїні треба розслідувати вбивство своєї подруги...


Серіали на подібну тематику вже знімали. Наприклад, можна згадати «Вирок» із Хейлі Етвелл у головній ролі. Але «Доведена невинуватість» - набагато цікавіший детектив. Та й Рашель Лефевр - справжня окраса серіалу.


«Піарниця»


Робін (Анна Пеквін) - друга Олівія Поуп у світі шоу-бізнесу та спорту. Вона може все: залагодити найбрудніший скандал, зробити знаменитим кого завгодно та навіть від злочину «відмазати»... От тільки така робота явно не на користь її психіці. І вона раз по раз випускає у світ «погуляти» власних демонів. Чим закінчиться ця драма? Здається, про це не підозрює навіть головна героїня, яка стала на шлях самознищення.



Євгенія ПРОРИВАЙ


"Вечірні Вісті"


...

Увесь світ гадає, кому ж дістанеться залізний трон. Та не «Грою престолів» єдиною! Насправді повз нашу увагу пройшло чимало досить цікавих та інтригуючи серіалів, хоч і не таких епічних та пафосних. Тим не менш ці телефільми заслуговують на увагу. «Погані матусі» У центрі сюжету австралійського серіалу лікарка на ім'я Сара (Тесс Хобрич). Вона любляча дружина й вважає свій шлюб щасливим. Однак одного разу вона дізнається, що чоловік Ентон (Деніел Макферсон) зраджує її з подругою Шарлоттою (Мелісса Джордж). Головня героїня обурена, розчарована, спустошена. Але вона не здогадується, що далі буде ще гірше. Шарлотту вбито, а Ентон стає головним підозрюваним у цьому злочині. Тож Сарі разом зі своїми подругами, які звуть себе «поганими матусями», треба буде докопатися до істини. Цей телефільм, хоча й не надто розрекламований, анітрохи не гірший за знамениту «Маленьку велику брехню». Тут є і інтрига, і справжня драма. Бо ж нам будуть розповідати про усіх героїнь потроху. Ну а наприкінці і вбивця точно знайдеться. «Дилема» Серіал розповідає про Майю Тревіс (Робін Танні), яка вісім років тому в якості прокурора звинувачувала відомого актора у подвійному вбивстві. Але не зважаючи на фактично неспростовні докази, вона програла процес. Жінка була настільки виснажена та розчарована, що вирішила піти з прокуратури. От тільки через вісім років вона знову повернеться. Річ у тім, що підозрюваний раніше актор знову скоїв злочин. І тепер Майя будь-що повинна довести справу до кінця й посадити негідника за грати. Було дуже приємно побачити знову зірку культового серіалу «Менталіст». Робін Танні нарешті повернулася та ще й у досить непоганий серіал. «Доведена невинуватість» Історія знає безліч випадків, коли та чи інша невинна людина все ж була засуджена до ув'язнення чи й навіть до смертної кари! Головна героїня серіалу Меделін Скотт (Рашель Лефевр) теж опинилася в такій ситуації. Дівчину та її брата Леві звинуватили у вбивстві їх подруги. Головних героїв визнали винними, і десять років вони просиділи у в'язниці. Але все ж їм вдалося виграти апеляцію. Після звільнення Меделін вирішила допомагати таким, як вона сама, - рятувати невинних від несправедливого суду. Й звісно, перш за все головній героїні треба розслідувати вбивство своєї подруги. Серіали на подібну тематику вже знімали. Наприклад, можна згадати «Вирок» із Хейлі Етвелл у головній ролі. Але «Доведена невинуватість» - набагато цікавіший детектив. Та й Рашель Лефевр - справжня окраса серіалу. «Піарниця» Робін (Анна Пеквін) - друга Олівія Поуп у світі шоу-бізнесу та спорту. Вона може все: залагодити найбрудніший скандал, зробити знаменитим кого завгодно та навіть від злочину «відмазати». От тільки така робота явно не на користь її психіці. І вона раз по раз випускає у світ «погуляти» власних демонів. Чим закінчиться ця драма? Здається, про це не підозрює навіть головна героїня, яка стала на шлях самознищення. Євгенія ПРОРИВАЙ "Вечірні Вісті" .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика