Сергій Власенко: Жоден кандидат у Президенти не відповідає викликам, що стоять перед державою - «Политика» » «Новости Дня»
Timmons
Опубликовано: 15:22, 18 апреля 2019
Политика / Украина

Сергій Власенко: Жоден кандидат у Президенти не відповідає викликам, що стоять перед державою - «Политика»

До другого туру президентських виборів потрапили люди, які не відповідають викликам, що стоять перед Україною. Про це заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко сказав в інтерв'ю виданню...
Сергій Власенко: Жоден кандидат у Президенти не відповідає викликам, що стоять перед державою - «Политика»
Сергій Власенко: Жоден кандидат у Президенти не відповідає викликам, що стоять перед державою - «Политика»

До другого туру президентських виборів потрапили люди, які не відповідають викликам, що стоять перед Україною.


Про це заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко сказав в інтерв'ю виданню «Главред».


Політик вкотре обурився тим, що українці, коли обирають керівника держави або політика найвищого рівня, роблять це не мозком, а емоціями, «чому ми живемо в коміксах та баночках з аналізами?».


«От у мене просте питання: чому коли ми обираємо лікаря для операції, ми не шукаємо дійсно геніального британського актора Х'ю Лорі, який зіграв доктора Хауса? Чому замість нього ми шукаємо людину з досвідом, яка робить такі операції мільйонами?» - риторично запитав заступник Голови партії.


Водночас Сергій Власенко наголосив: Юлія Тимошенко - єдиний кандидат, який надав цілісний комплексний план виведення країни із ситуації, в якій вона опинилася завдяки нинішній владі.


В ініційованому лідером «Батьківщини» та розробленому разом із кращими фахівцями різних галузей Новому курсі майже покроково говориться про те, як рухатися, наприклад, в питанні оподаткування, зміни пенсійного, земельного, аграрного законодавства, в питанні судоустрою, нагадав парламентарій.


Народний депутат запевнив: команда «Батьківщини» в цьому плані є унікальною і єдиною в Україні.


«Це сплав досвіду і молодості, нових і досвідчених. Немає такої другої команди, при всій повазі до інших. У наступному році нам 20 років, такого шляху не пройшла жодна політична сила. Так, у нас є низка політичних сил, які порівняні за віком, зокрема, «Свобода». Але жодна політична партія не пройшла такого шляху, як ми», - заявив Сергій Власенко.



ba.org.ua


...

До другого туру президентських виборів потрапили люди, які не відповідають викликам, що стоять перед Україною. Про це заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко сказав в інтерв'ю виданню «Главред». Політик вкотре обурився тим, що українці, коли обирають керівника держави або політика найвищого рівня, роблять це не мозком, а емоціями, «чому ми живемо в коміксах та баночках з аналізами?». «От у мене просте питання: чому коли ми обираємо лікаря для операції, ми не шукаємо дійсно геніального британського актора Х'ю Лорі, який зіграв доктора Хауса? Чому замість нього ми шукаємо людину з досвідом, яка робить такі операції мільйонами?» - риторично запитав заступник Голови партії. Водночас Сергій Власенко наголосив: Юлія Тимошенко - єдиний кандидат, який надав цілісний комплексний план виведення країни із ситуації, в якій вона опинилася завдяки нинішній владі. В ініційованому лідером «Батьківщини» та розробленому разом із кращими фахівцями різних галузей Новому курсі майже покроково говориться про те, як рухатися, наприклад, в питанні оподаткування, зміни пенсійного, земельного, аграрного законодавства, в питанні судоустрою, нагадав парламентарій. Народний депутат запевнив: команда «Батьківщини» в цьому плані є унікальною і єдиною в Україні. «Це сплав досвіду і молодості, нових і досвідчених. Немає такої другої команди, при всій повазі до інших. У наступному році нам 20 років, такого шляху не пройшла жодна політична сила. Так, у нас є низка політичних сил, які порівняні за віком, зокрема, «Свобода». Але жодна політична партія не пройшла такого шляху, як ми», - заявив Сергій Власенко. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика