Україна посіла 102 місце в рейтингу свободи ЗМІ - Репортери без кордонів - «Политика» » «Новости Дня»
Russel
Опубликовано: 15:22, 18 апреля 2019
Политика / Украина

Україна посіла 102 місце в рейтингу свободи ЗМІ - Репортери без кордонів - «Политика»

Україна цьогоріч посіла 102-ге місце у рейтингу свободи ЗМІ у світі, який склала міжнародна організація "Репортери без кордонів". Це на одну позначку нижче порівняно з минулорічним показником,...
Україна посіла 102 місце в рейтингу свободи ЗМІ - Репортери без кордонів - «Политика»
Україна посіла 102 місце в рейтингу свободи ЗМІ - Репортери без кордонів - «Политика»

Україна цьогоріч посіла 102-ге місце у рейтингу свободи ЗМІ у світі, який склала міжнародна організація "Репортери без кордонів".


Це на одну позначку нижче порівняно з минулорічним показником, повідомляється на сайті організації.


"Вибори, що проводяться у 2019 році, підсилюють напруженість: почастішали погрози та напади, порушення конфіденційності джерел, стеження за журналістами-розслідувачами та маніпулювання новинами. У північно-східних районах, що контролюються сепаратистами, досі є закриті райони, куди не можуть потрапити критично налаштовані журналісти або іноземні спостерігачі", - йдеться у звіті.


Загалом організація оцінила рівень свободи ЗМІ у 180 країнах світу. Перше місце в індексі свободи ЗМІ вже третій рік поспіль посідає Норвегія. За нею слідують Фінляндія та Швеція. На останньому місці - Туркменістан.


"Репортери без кордонів" зафіксували погіршення ситуації зі свободою преси і в Росії. Цього року РФ посіла в індексі 149-те місце, також опустившись на одну сходинку порівняно з торішніми показниками.


ukrinform.ua


...

Україна цьогоріч посіла 102-ге місце у рейтингу свободи ЗМІ у світі, який склала міжнародна організація "Репортери без кордонів". Це на одну позначку нижче порівняно з минулорічним показником, повідомляється на сайті організації. "Вибори, що проводяться у 2019 році, підсилюють напруженість: почастішали погрози та напади, порушення конфіденційності джерел, стеження за журналістами-розслідувачами та маніпулювання новинами. У північно-східних районах, що контролюються сепаратистами, досі є закриті райони, куди не можуть потрапити критично налаштовані журналісти або іноземні спостерігачі", - йдеться у звіті. Загалом організація оцінила рівень свободи ЗМІ у 180 країнах світу. Перше місце в індексі свободи ЗМІ вже третій рік поспіль посідає Норвегія. За нею слідують Фінляндія та Швеція. На останньому місці - Туркменістан. "Репортери без кордонів" зафіксували погіршення ситуації зі свободою преси і в Росії. Цього року РФ посіла в індексі 149-те місце, також опустившись на одну сходинку порівняно з торішніми показниками. ukrinform.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика