«Батьківщина» формуватиме коаліцію з демократичними силами заради реформ, – Іван Крулько - «Политика» » «Новости Дня»
Елена
Опубликовано: 12:39, 06 мая 2019
Политика / Украина

«Батьківщина» формуватиме коаліцію з демократичними силами заради реформ, – Іван Крулько - «Политика»

«Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами, з якими зможе успішно реалізовувати реформи. Про це заявив народний депутат, заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько...
«Батьківщина» формуватиме коаліцію з демократичними силами заради реформ, – Іван Крулько - «Политика»
«Батьківщина» формуватиме коаліцію з демократичними силами заради реформ, – Іван Крулько - «Политика»

«Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами, з якими зможе успішно реалізовувати реформи.


Про це заявив народний депутат, заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі ЗІК.


«Цього року парламент оновиться. «Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами. Це буде сильна коаліція, яка зможе успішно працювати і реалізовувати у тому числі й Новий курс України. Ми не будемо створювати коаліції з тими, хто представляє колишню Партію Регіонів, або хто сьогодні представляє корупційну владу», - наголосив він.


Іван Крулько звернув увагу, що одразу після інавгурації новий президент має показати свої кадрові позиції: хто у нього міністр оборони, міністр закордонних справ, Генеральний прокурор, голова Служби безпеки України, голова Національного банку України.


«Ці кандидатури у повноваженнях президента - і він їх має подати у ВРУ, а парламент - проголосувати. Саме по цих кандидатурах ми зрозуміємо, який вектор обрав новий президент і чи відповідатиме він тим очікуванням, які на нього поклав український народ», - зауважив депутат.


Також, на переконання Крулька, треба терміново змінювати склад уряду.


«Кабмін має відповідати за свої повноваження і виконувати ті зміни, на які очікують люди. Уряд, який діє зараз, і надалі працюватиме за старими схемами. Тому нам треба оновити склад Кабінету Міністрів», - підсумував представник «Батьківщини».


ba.org.ua


...

«Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами, з якими зможе успішно реалізовувати реформи. Про це заявив народний депутат, заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі ЗІК. «Цього року парламент оновиться. «Батьківщина» готова до коаліції з демократичними політичними силами. Це буде сильна коаліція, яка зможе успішно працювати і реалізовувати у тому числі й Новий курс України. Ми не будемо створювати коаліції з тими, хто представляє колишню Партію Регіонів, або хто сьогодні представляє корупційну владу», - наголосив він. Іван Крулько звернув увагу, що одразу після інавгурації новий президент має показати свої кадрові позиції: хто у нього міністр оборони, міністр закордонних справ, Генеральний прокурор, голова Служби безпеки України, голова Національного банку України. «Ці кандидатури у повноваженнях президента - і він їх має подати у ВРУ, а парламент - проголосувати. Саме по цих кандидатурах ми зрозуміємо, який вектор обрав новий президент і чи відповідатиме він тим очікуванням, які на нього поклав український народ», - зауважив депутат. Також, на переконання Крулька, треба терміново змінювати склад уряду. «Кабмін має відповідати за свої повноваження і виконувати ті зміни, на які очікують люди. Уряд, який діє зараз, і надалі працюватиме за старими схемами. Тому нам треба оновити склад Кабінету Міністрів», - підсумував представник «Батьківщини». ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика