«Батьківщина» голосуватиме за відставку Володимира Гройсмана - «Политика» » «Новости Дня»
Кирилл
Опубликовано: 16:01, 27 мая 2019
Политика / Украина

«Батьківщина» голосуватиме за відставку Володимира Гройсмана - «Политика»

Чинний уряд має негайно піти у відставку. Про це заявила Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді. За її словами, фракція «Батьківщини» неодноразово в останні роки розповідала, наскільки...
«Батьківщина» голосуватиме за відставку Володимира Гройсмана - «Политика»
«Батьківщина» голосуватиме за відставку Володимира Гройсмана - «Политика»

Чинний уряд має негайно піти у відставку. Про це заявила Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді.


За її словами, фракція «Батьківщини» неодноразово в останні роки розповідала, наскільки неефективною є робота уряду Володимира Гройсмана. Зокрема, політик звернула увагу на те, що за 5 років номінальний ВВП в доларовому обчисленні впав в 1,4 раза.


«Це означає, що економіка летить в прірву. Це той рівень життя, який люди щодня відчувають», - обурилась Голова партії.


Водночас лідер «Батьківщини» зауважила: «Якщо хтось думає, що може подати заяву про відставку і це знімає відповідальність за все, що робили з країною за останні роки, то не вийде».


Юлія Тимошенко переконана, що і міністри, і очільник уряду відповідальні за тарифи, за нікчемні зарплати та пенсії, і за те, що більшість людей сьогодні отримують доходи, менші за мінімальний прожитковий рівень.


«Вони відповідають за руйнацію економіки, знищення середнього класу, корупцію в таких масштабах, яку, я вірю, розслідуватимуть нові керівники держави. Саме тому я вважаю, що цей уряд має піти у відставку негайно», - підсумувала Голова партії.


ba.org.ua


...

Чинний уряд має негайно піти у відставку. Про це заявила Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді. За її словами, фракція «Батьківщини» неодноразово в останні роки розповідала, наскільки неефективною є робота уряду Володимира Гройсмана. Зокрема, політик звернула увагу на те, що за 5 років номінальний ВВП в доларовому обчисленні впав в 1,4 раза. «Це означає, що економіка летить в прірву. Це той рівень життя, який люди щодня відчувають», - обурилась Голова партії. Водночас лідер «Батьківщини» зауважила: «Якщо хтось думає, що може подати заяву про відставку і це знімає відповідальність за все, що робили з країною за останні роки, то не вийде». Юлія Тимошенко переконана, що і міністри, і очільник уряду відповідальні за тарифи, за нікчемні зарплати та пенсії, і за те, що більшість людей сьогодні отримують доходи, менші за мінімальний прожитковий рівень. «Вони відповідають за руйнацію економіки, знищення середнього класу, корупцію в таких масштабах, яку, я вірю, розслідуватимуть нові керівники держави. Саме тому я вважаю, що цей уряд має піти у відставку негайно», - підсумувала Голова партії. ba.org.ua .

Следующая похожая новость...
Ctrl
Enter
Заметили ошЫбку
Выделите текст и нажмите Ctrl+Enter
Обсудить (0)

      
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика